top of page

Trys sparnuotos idėjos jūsų šventėms

Rudenį išskridusius paukščius į namus sugrąžina „Iittala“, pripildydama juos vaiskaus baltumo, pasakiško spindėjimo ir šventinės nuotakos. Tai – ne tik puikios dovanų idėjos, bet ir kalėdinę nuotaiką namuose kuriantys elementai.

"iittala" nuotr.

„iittala“ nuotr.


Stiklo burbulų žaidimas Trapaus žiemiško grožio gerbėjai aikčios iš nuostabos išvydę pūsto stiklo „Toikka“ paukščių motyvais dekoruotus burbulus. Pradedant nuo 2015-ųjų Klaus Haapaniemi Tanssi stiklo burbulų, vienas iš „Iittala“ dizainerių kuria kalėdinį stiklo žaisliuką. Šiais metais įkvėpimo šaltiniu tapo Oiva Toikka paukščiai, net trys jų nutūpė ant skaidrus stiklo burbulų, o „Oiva Toikka 2016“ – tekstas ant kiekvieno žaisliuko suteikia jam papildomos kolekcinės vertės. Nežinantiems primename, kad Oiva Toikka yra vizualiųjų menų meistras, savo jėgas išbandęs keramikoje bei dekoracijų ir kostiumų dizaino srityse, bet galiausiai 1972 m., pradėjęs kurti pirmuosius kolekcijos paukščius – musinukes, jis prisirišo prie stiklo dirbinių. Paukščiai pučiami Nuutajärvi, daugiau kaip 200 metų skaičiuojančiame Suomijos kaimelyje. Už artistiškumą ir išradingą dizainą tarptautiniu mastu pripažintas Oiva Toikka jau ne kartą buvo apdovanotas kaip išskirtinis menininkas.

"iittala" nuotr.

„iittala“ nuotr.


Besisupantys stebuklai Kalėdinių „Iittala“ dekoracijų asortimentą puikiai papildo ir keraminių paukščiukų rinkinys. Šios puošmenos vaizduoja Ibio, Uhuu ir Mažosios pelėdžiukės figūrėles, kurios pakabinamos ant šviesios satino juostelės. Galite jais dabinti Kalėdų eglutę, sietynus ar vazoje pamerktą šaką, idealiai tinkančią vaišių stalo dekoravimui.

balandis

„iittala“ nuotr.


Balandis nusileido Žiemos sezonui taip pat sukurtas ir „Iittala“ sniego balandis, puikiai tinkantis kaip interjero pagyvinimo detalė ar išskirtinė dovana. Kiekvienas paukštis iš stiklo yra pučiamas atskirai, todėl jis toks pat unikalus, kaip ir jo būsimas šeimininkas.

„Iittala“ produkcijos galite įsigyti ginalasinterjeras.lt


iittala-200px

Naujausi įrašai

bottom of page