Trupininis citrinų pyragas
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Trupininis citrinų pyragas



8-10 asm.

Gaminimas 20 min.

Kepimas 45-50 min.

Orkaitės t-ra 180 °C


Reikia:

  • 200 ml kefyro

  • 3 kiaušinių

  • 100 ml aliejaus

  • 1 citrinos

  • 150 g DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus

  • 1 šaukšto DANSUKKER vanilinio cukraus su natūralia vanile

  • 350 g miltų

  • 2 šaukštelių kepimo miltelių

  • Žiupsnelio druskos

  • 150 g apelsinų džemo

Trupiniams:

  • 60 g sviesto

  • 100 g DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus

  • 50 g miltų

  • 50 g migdolų miltų

1. Viename inde sumaišykite kefyrą, kiaušinius, aliejų. Sutarkuokite citriną ir sudėkite ją į skystųjų produktų dalį. Išmaišykite.

2. Sumaišykite kartu DANSUKKER nerafinuotą cukranendrių cukrų, DANSUKKER vanilinį cukrų su natūralia vanile, miltus, kepimo miltelius ir druską.

3. Sumaišykite skystąją ir biriąją dalis.

4. Trupiniams sukapokite šaltą sviestą kartu su DANSUKKER nerafinuotu cukranendrių cukrumi ir miltais. Kapokite, kol susidarys smulkios kruopelytės.

5. Sudėkite tešlą į stačiakampę formą (20×25 cm). Ant viršaus šaukštu dėkite apelsinų džemą, ant džemo užberkite trupinius.

6. Šaukite į įkaitintą iki 180 °C orkaitę ir kepkite apie 45–50 min. Aušinkite pyragą ant grotelių.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg