top of page

Tris metus gyvuojantis greitojo meksikietiško maisto restoranas ketina plėstis. Kodėl jiems sekasi?


„Svarbiausia restorane viršyti žmonių lūkesčius. Žmonės šiais laikais domisi, kur eina, jiems įdomu, kaip ir iš kur restorane atsiranda ingredientai“, – sako Lukas Tranavičius ir Emilis Kičiatovas, greitojo meksikiečių maisto restorano „No Forks“ įkūrėjai.

Jie išsikėlė tikslą keisti požiūrį į greitą maistą ir, akivaizdu, kad jiems sekasi. Verslininkai kalba apie plėtrą Lietuvoje ir užsienyje.

Ko reikia sėkmingam restoranui? Kodėl neužtenka vien sukurti „bizniuką“? Ar gali būti maistas greitas ir sveikas? Kaip reikia edukuoti restorano svečią? Kokią įtaką verslui turi socialiniai tinklai ir kaip juose komunikuoti? Kaip „išeiti“ efektyviai į rinką? Kas yra didžiausias iššūkis kuriant verslą maisto srityje?


Laidos „Skonio iššūkis“ klausykitės kiekvieną ketvirtadienį 16.08 val., „Žinių radijo“ eteryje.

Naujausi įrašai

bottom of page