AŠ Ikona vmgonline

Trinta rudeninių daržovių sriuba su triušio juostelėmis



4 asm.

Gaminimas 1 val.


Reikia:

  • 400 g nuvalyto moliūgo

  • 1 batatas

  • 1 galvutė česnako

  • 1 ropė

  • 1 morka

  • 2–3 šakelės šviežio čiobrelio

  • 300–400 ml sultinio

  • 400 g šviežios triušienos mėsos juostelių

  • Žiupsnelis česnakinių pipirų

  • Druskos

  • Lydyto sviestas kepti

1. Daržoves supjaustykite ir sudėkite į skardą. Įdėkite truputį lydyto sviesto, pabarstykite druska ir smulkintu čiobreliu. Kepkite apie 30 min., kol jos suminkštės. Išimkite, sutrinkite iki norimos konsistencijos pripildami sultinio.

2. Šviežios triušienos mėsos juosteles pabarstykite druska, česnakiniais pipirais ir iškepkite lydytame svieste.

3. Sriubą patiekite su triušienos juostelėmis.

ATGAL

PASIDALINTI

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg