Trinta morkų ir mandarinų sriuba su plėšyta kalakutiena
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Trinta morkų ir mandarinų sriuba su plėšyta kalakutiena


Reikia:

  • 1 kg morkų

  • 400 g svogūnų

  • 700 g vištienos sultinio

  • 100 g grietinėlės

  • 1 kg mandarinų

  • 4 skiltelių česnako

  • 400 g ilgai troškintos kalakutienos

  • Žiupsnelio cinamono

  • Saujelės žirnių daigų

  • Druskos, pipirų

  • Šlakelio alyvuogių aliejus


1. Morkas ir svogūnus nulupkite, supjaustykite jums patogaus dydžio gabalėliais ir kepkite puode kartu su aliejumi, druska ir pipirais. Įdėkite česnako ir nuluptus mandarinus. Pasilikite porą mandarinų, jų reikės vėliau. 2. Užpilkite vištienos sultiniu ir virkite, kol viskas suminkštės. Tada įpilkite grietinėlę, šiek tiek cinamono ir viską sutrinkite. 3. Likusius du mandarinus supjaustykite kubeliais ir sumaišykite su troškintos kalakutienos gabaliukais. Pakepkite kelias minutes. Dėkite jau ant supilstytos sriubos kartu su žirnių daigais.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg