top of page

Traškus tinginys, gaminamas grilyje, su uogomis



Laidą VIENAS GAMTOJE ir video receptą galite pažiūrėti ČIA


Reikia:

1. Sutrinkite tarp pirštų miltus, VILNIUS margariną kepiniams ir DANSUKKER nerafinuotą cukranendrių cukrų iki trupinių.

2. Suberkite juos į ketaus keptuvę ir kepkite ant grotelių, kol gražiai apskrus. Tai įvyks labai greitai, nesnauskite. Iškepusius trupinius sumaišykite su PAULUNS javainiais su lazdynų riešutų kremu, avietėmis ir spanguolėmis.

3. Šokoladą ištirpinkite kartu su kakava ir sutirštintu pienu.

4. Trupinius sluoksniuokite stiklinėje su šokoladiniu kremu. Patiekite su uogomis.


ALFO PATARIMAI:


  • Į trupinius galite įmaišyti tarkuotos apelsinų arba citrinų žievelės. 

  • Į kremą galite įpilti konjako arba mėgstamo likerio. 


Skanaus!

Naujausi įrašai

bottom of page