Trapūs apelsininiai sausainiai

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Trapūs apelsininiai sausainiai


    Reikia:

    • 200 g sviesto

    • 150 g DANSUKKER cukraus miltelių

    • 2 trynių

    • 50 ml apelsinų sulčių

    • 300 g miltų

    • 50 g migdolų miltų

    • Žiupsnelio druskos

    1. Orkaitę įkaitinkite iki 180 °C, kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi.

    2. Minkštą sviestą sumaišykite su DANSUKKER cukraus milteliais, po vieną įpilkite trynius ir po truputį apelsino sultis. Išmaišykite.

    3. Suberkite miltus su druska ir labai greitai užminkykite tešlą.

    4. Suformuokite diską, suvyniokite jį į maistinę plėvelę ir dėkite į šaldytuvą valandai.

    5. Tešlą iškočiokite 0,5 cm storio lakštais. Išspauskite sausainius norimų formų formelėmis.

    6. Kepkite 12–15 min. Ataušinkite sausainius ant grotelių.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg