Traški žuvis tešloje

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Traški žuvis tešloje


    Reikia:

    • druskos, juodųjų pipirų

    • aliejaus (kepti)

    • Padažui:

    • 2 šaukštų sviesto

    • šlakelio aliejaus

    • 1 svogūno

    • kelių skiltelių česnako

    • 1 šaukšto Vusterio padažo

    • žiupsnelio maltos Kajeno (uoginės) paprikos

    • 400 g konservuotų smulkintų pomidorų

    • šlakelio aštraus padažo (pvz., „tabasco“)

    • druskos, juodųjų pipirų

    • 250 g miltų

    • 350 ml šalto šviesaus alaus

    • apie 800 g menkių filė


    Apie 50 g miltų atidėkite, o likusius sumaišykite su alumi, druska ir pipirais.Žuvį supjaustykite nedideliais gabalėliais, pabarstykite žiupsneliu druskos ir apvoliokite atidėtuose miltuose.Tuomet išmirkykite žuvį paruoštoje tešloje ir kepkite gerai įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus.Padažui svogūną ir česnakus smulkiai supjaustykite ir apkepkite su sviestu ir aliejumi.Suberkite likusius ingredientus ir ant nedidelės ugnies kaitinkite apie 10 min., kol padažas sutirštės.Žuvį patiekite su padažu.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg