Traškūs vištienos gabaliukai su meksikietišku padažu

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Traškūs vištienos gabaliukai su meksikietišku padažu


    Reikia:

    • 120 g miltų

    • 1 šaukštelio česnakų miltelių

    • druskos, juodųjų pipirų

    • 300 g vištienos filė

    • 125 g džiūvėsėlių

    • 1 kiaušinio

    • aliejaus (kepti)

    • Padažui:

    • 400 g konservuotų pomidorų savo sultyse

    • 200 g keptų marinuotų paprikų

    • 1 skiltelės česnako

    • 1 šaukštelio cukraus

    • 1 šaukštelio maltos saldžiosios paprikos

    • 1 šaukšto šviežiai spaustų žaliosios citrinos sulčių

    • druskos, juodųjų pipirų


    Miltus sumaišykite su žiupsneliu druskos ir prieskoniais.Vištieną supjaustykite nedideliais kubeliais ir išvoliokite miltų mišinyje.Kiaušinį išplakite su 1 šaukštu vandens.Miltuose išvoliotą vištieną merkite į kiaušinio plakinį, tuomet išvoliokite džiūvėsėliuose.Kepkite gerai įkaitintame aliejuje apie 8–10 minučių.Nusausinkite ant popierinių rankšluosčių ir patiekite su padažu*.

    * Meksikietiškas padažas:

    Konservuotus pomidorus smulkiai sukapokite ir sumaišykite su likusiu skysčiu.Įmaišykite smulkiai pjaustytas paprikas ir trintą česnaką.Įmaišykite cukrų, prieskonius ir citrinos sultis.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg