AŠ Ikona vmgonline

Tortas tiramiso motyvais



8-10 asm.

Gaminimas 30 min.

Zzz 12 val.


Reikia:

  • 1 šokoladinio biskvito (pagrindui)

Kavos kremo sluoksniui:

  • 600 g maskarponės

  • 300 ml plakamosios grietinėlės

  • 50 g miltelinio cukraus

  • 50 ml KIMBO „Espresso Napoletano“ ristretto kavos

Biskvito sudrėkinimui:

  • 30 ml KIMBO „Espresso Napoletano“ kavos

  • 1 šaukštelio kakavos

  • 30 ml kavos likerio

  • 200 ml plakamosios grietinėlės (viršui)

  • 50 g šokolado

1. Sudėkite į tortinę formą šokoladinio biskvito pagrindą. Sumaišykite 30 ml KIMBO „Espresso Napoletano“ kavos ir kavos likerį. Sudrėkinkite šiuo mišiniu biskvitą. Pabarstykite kakava.

2. Sumaišykite maskarponę, miltelinį cukrų, KIMBO „Espresso Napoletano“ ristretto kavą, lėtai plakdami pilkite grietinėlę. Plakite lėtais apsukimais, nes padidinus greitį maskarponę labai lengva perplakti.

3. Sukrėskite gautą kremą į formą, išlyginkite. Dėkite į šaldytuvą mažiausiai 12 val. Prieš patiekdami išplakite grietinėlę ir ja papuoškite viršų. Taip pat papuošimui galite panaudoti tirpintą šokoladą arba maltą kavą.

ATGAL

PASIDALINTI

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg