top of page

TOP5: straipsniai, sulaukę daugiausia dėmesio šią savaitę

Savaitė buvo karšta: ir vasara spaudė gazą, ir staigmenos kaitino orą. Nors baigėsi daugiau nei 3 000 000 peržiūrių sulaukusi kultinė karantino laida ALFAS VIENAS NAMUOSE, Virtuvės mitų griovėjas, virtuvės šefas Alfas Ivanauskas nustebino jos gerbėjus padovanodamas nemokamą virtualią knygą! Ją visada rasite čia.



Dovanos visada džiugina. Mus taip pat džiugina Jūsų dovanos – dėmesys tam, ką sukuriame, rašome, filmuojame, fotografuojame, apie ką kalbamės su Jumis. Ačiū, kad esate aktyvūs, smagu, kad norite būti įdomūs savo virtuvėse ir drąsiai priimate iššūkius.

Taigi, ką labiausiai skaitėte šią savaitę?


Geros, įkvepiančios dovanos nepalieka abejingų. Ir tai nebūtinai yra apčiuopiami dalykai. Gera dovana – tai ir įdomus pokalbis, ir galimybė daryti tai, ko galbūt dar niekada nedarėte. Kaip tik toks buvo ir dėmesio sulaukęs straipsnis Alfo dovana – pirmoji pasaulyje „gyva“ knyga, sukurta karantino metu: įdomus, įkvepiantis ir dovanojantis tai, ko dar neturėjome.



Jeigu ieškote naujų skonio sąskambių, netikėtų, bet pasiteisinančių derinių, portalas www.vmgonline.lt yra vieta, kur kaip tik tai ir rasite. Derindami, regis, nesuderinamus dalykus, jūs nustebsite, bet visada maloniai, nes visi skelbiami receptai yra komandos išandyti ir įvertinti. Silkę su baklažanais ir terijakio padažu įvertino ir skaitytojai. Receptą rasite štai čia.



Jos valdo. Retuose namuose turbūt šiandien nekvepia braškėmis. O gal tokių net nėra. Kai prisivalgysite iki soties, nepamirškite paeksperimentuoti, nes braškės puikiai dera ir rimtuose patiekaluose. Čia rasite 10 patiekalų su braškėmis.



Salotų gadintojai. Taip salotų mėgėjus ir gamintojus pavadinome visai be pykčio. Tiesiog kartais net nesusimąstome, ką darome, nes visą gyvenimą šitaip darėme. Bet jeigu pamėgintume pakeisti bent vieną smulkmenytę, suprstume, kad skonis, vaizdas ir malonumas, kurį patiriame valgydami, gali ženkliai pagerėti! Patarimus, kaip negadinti salotų, rasite straipsnyje: 5 patarimai visiems salotų gadintojams!



Iki skanaus susitikimo portale ir naujoje Alfo laidoje VIENAS GAMTOJE!



Naujausi įrašai

bottom of page