top of page

TOP5: patys skaitomiausi šią savaitę

Apie ką buvo prabėgusi savaitė? Apie liūdinančius susirgimų rekordus (būkite geri, likite saugūs namuose), užsikimšusius paštomatus, sniegą, žiemos kvapą ir... taiką ir ramybę mūsų virtuvėse. Čia skaniai kvepia. Čia visada šilta. Portalo vmgonline.lt virtuvės durys Jums visada atviros.

Ką labiausiai skaitėte šią savaitę?

ALfas Ivanauskas, skaitomiausi tekstai

Jeigu ieškote išskirtinių skonių derinių, norite atrasti kažką dar neatrasto, esate teisingame portale. Šokoladinis pyragas su karamele tai daug šokolado, tąsi karamelė, kurios skonį paryškina druskos kristaliukai. Derinys, kuris parklupdo net stipriausiuosius. Receptą rasite ČIA.


Geriau niekur neikite, o mėgstamus skanėstus gaminkite namuose. Šios savaitės laidos #Alfasvienasnamuose favoritas – išorėje traškus, o viduje sultingas uogų pyragas, kuris primins visų taip mėgstamą „McDonald's“ miško uogų pyragėlį. Jį ir daugiau receptų rasite ČIA.


Kad ir kas nutiktų, pirmadieninė pusryčių meniu tradiciją tęsiasi. Šią savaitę skyrėme omletams. Nes.... ar įmanoma jų atsivalgyti? Vargu. Nauji ingredientai pabodusį variantą gali paversti vis nauju patiekalu. Rekomenduojamus receptus rasite ČIA


Taip, jau ruošiamės šventėms. Jeigu dar nieko negaminame, tai bent kaupiame receptus, pagal kuriuos gaminsime. Alfo patobulintas ir pasiūlytas medaus pyrago receptas yra šių Kalėdų must try"


Kai visi aplinkui siūlo vakarienes į namus ar išmokyti gaminti vieną ar kitą patiekalą, atkartojant tam tikrą receptą, novatorius Alfas Ivanauskas siūlo kulinarinį kursą, kurio tikslas – padėti suprasti patiekalo kūrimo, prieskonių derinimo ir estetikos taisykles, kad kiekvienas gaminti mėgstantis žmogus jaustųsi drąsus kurti savo receptus, keisti ar tobulinti receptūras.

Jūs galite padovanoti kaip tik tokį kulinarinį kursą. „Kūrybiško recepto formulė“ tiks ir sau, ir mamai, ir tėčiui, ir broliui, ir sesei, ir brangiam kolegai. Daugiau apie dovaną skaitykite ČIA



Iki skanaus!

Naujausi įrašai

bottom of page