top of page

TOP5: ką labiausiai skaitote šventėms artėjant?

Džiaugiamės, kad net ir ruošdamiesi šventėms randate laiko skaityti, prisiminti ne tik tradicinius, bet ir išbandyti naujus šventinius skonius. Taip, Kalėdos šiemet bus namuose. Ir tai yra puiki proga šventę ne išnešti iš namų, o kuo daugiau jos į namus parsinešti. Sukurkite šiemet ją jaukią, draugišką ir, kaip sakoma, išieškotą" kaip niekad anksčiau.

Ką labiausiai skaitėte šią savaitę?

skaitomiausi straipsniai, Alfo knyga, Alfas Ivanauskas, vmgonline, želė

Prieš šventes smagu prisiminti, kokios jos buvo, kai buvome vaikai ir ne mes, o mums tėvai kurdavo stebuklą. Tačiau Alfas Ivanauskas net būdamas vaikas norėjo prisidėti prie to stebuklo kūrybos: puošdavo eglutę, kepdavo antį ir mielinius pyragaičius. Apie tai šefas papasakojo portalui #vmgonline ir parodė unikalius kadrus iš savo vaikystės nuotraukų albumo. Skaitykite ir žiūrėkite čia,


Gal esate ne kepinių, o šaldytų desertų gerbėjas ir šventės be želė torto neįsivaizduojate? Jūsų ne tiek ir mažai, nes patarimai, kaip pasigaminti tikrai geros želė, šią savaitę mušė rekordus. Paskaitykite: Šventės artėja: kaip sukurti želė stebuklą?


Neabejotinai jau rikiuojate Kūčių ir Kalėdų meniu. Laidoje #Alfasvienasnamuose pasiūlymai, kuriems neliksite abejingi, nes viskas gerai apgalvota ir pagal alfišką filosofiją: geriau mažiau, bet rinktinių skonių. Kūčiukai per vieną minutę, traškus sluoksniuotos tešlos grybų pyragas, krevetės su tropinių vaisių padažu. Visi receptai yra čia.


Advento dvasia žiūri ir į mūsų virtuves. Rekomenduojama vengti pieniškų ir mėsos patiekalų, todėl žuvis ir iš jos sukurti kuklūs, bet visgi šedevrai išgyvena aukso amžių. Šią savaitę dedikavome upėtakiui, karališkai žuviai, kuri šiek tiek aukštyn kilsteli kasdienybę. Receptai čia: Ką daryti su upėtakiu? 6 receptai, kuriuos verta išbandyti nedelsiant


Kalėdų sezoną šiemet atidarėme trankiai. Alfas paruošė net kelias unikalias dovanas: kūrybiškumą virtuvėje išlaisvinantį kulinarinį kursą ir naują virtualią kulinarinę knygą, kurią po eglute gali rasti kiekvienas! Daugiau nei 100 receptų, skirtų skirtingiems šventiniams laikotarpiams: Adventui, Kūčioms, Kalėdoms ir Naujiems metams! Knygą vartykite čia.


Iki skanaus!

Naujausi įrašai

bottom of page