top of page

TOP5: ką skaitėte paskutinę senųjų metų savaitę?

Štai ir Naujieji. Jaučiate, kaip viskas nurimę po visų tų marinavimų, kepimų, kremų plakimo, jaudulio pavyks ar nepavyks? Kas pavyko, pagirta, kas nelabai jau ir pamiršta. Verčiame naują lapą, ieškome naujų sėkmės ir gardaus maisto receptų: šiemet ir vėl kais orkaitės, dirbs viryklės, dalykai marinuosis ir plaksis – laukia atradimų metai! Valio!

Ką labiausiai skaitėte šią savaitę?


Alfas Ivanauskas, skaitomiausi tekstai

Kažko skanaus ir ypač greitai pagaminamo turime teisę norėti visus metus, ne tik per didžiąsias šventes. Mėgaukitės lengvai pagaminamais skanėstais ir, žinoma, gyvenimu. Įdėjų rasite portale, o receptą zefyrinio skanėsto, aksominio šokoladinio torto ir kitų, kurių net pavadinimai sutirpsta burnoje, užsukę čia.


zefyrinis skanėstas, Alfo receptai

Visada yra žmonių, kuriems geriausias desertas yra silkė pataluose, o pyragas bulvių plokštainis. Nepatingėkite, išsikepkite: tikra tiesa, kad po šventinių įmantrybių tokio paprasto, jaukaus naminio patiekalo ir norisi, ir jis labai skaniai valgosi. Geriausius bulvių plokštainio receptus rasite čia


bulvių plokštainis, Alfo receptai

Šią savaitę Alfas gamino tai, ko labiausiai norisi pasitinkant Naujuosius metus arba juos jau sutikus. O norisi kažko paprasto, bet kartu ir ypatingo, su razinka. Išbandykite picą su džiovintomis slyvomis, karamelizuotų svogūnų pyragą, šilkinės varškės desertą, dvigubus karštus sumuštinius, ypatingą burokėlių sriubą.


Alfas Ivanauskas, receptai

Žaidimai prie stalo pagardina ir paįvairina ne tik šventinius susiėjimus, bet ir kasdienes vakarienes. Išbandykite ir šiuos du labai paprastus, bet įtraukiančius: Žaidimai prie stalo: reikės šaukštų!


žaidimai prie stalo, vmgonline.lt

Trumpai tariant, sveiki sulaukę Naujųjų metų! Jie bus geri ir sėkmingi neabejokite. Tik nepamirškite, kad vienas sėkmės recepto sudedamųjų dalių yra valgyti tai, ko norisi: skanų, gerą, tikrą, nenuobodų maistą.



Iki skanaus!



Naujausi įrašai

bottom of page