top of page

TOP5: šios savaitės skaitomiausieji

Paskutinė vasaros savaitė yra lyg tarpinė stotelė, kurioje turi išlipti, kad įsėstum į kitą traukinį. Vieni persėdimo laukia ramiausiai dairydamiesi pro langus ir gerdami jau nebe tokius dosnius saulės spindulius, kiti trepsi kojomis ir taupydami laiką į telefono atmintį įsivedinėja priminimus apie tai, ką būtinai reikės padaryti vos tik išlipus.


Portalas vmgonline.lt ir mėgavosi, ir planavo. Buvo ir desertų, ir atsargų ruošimo pamokėlių, ir laiko atradimams. Ką labiausiai skaitėte šią savaitę?


„Visada sakau, kad gyvenimas būtų labai liūdnas, jeigu tektų gerti kavą vienai. Yra žmonių, kurie vieni negeria vyno ar kitų tauriųjų gėrimų, o aš užaugau kultūroje, kurioje kaip tik kava geriama kompanijoje, bendraujant. Etiopai, kai atsikelia, sukviečia kaimynus, kad išgertų kavos kartu. – vmgonline.lt komandai pasakojo Eskedar, garsiausia etiopė Lietuvoje. Apie kavą, etiopų ir lietuvių pusryčių skirtumus skaitykite ČIA



Socialiniai tinklai tiesiog plyšta" nuo gausaus pomidorų derliaus nuotraukų ir klausimų, ką su jais dabar daryti. Svarbiausia, darykite! Valgykite žalius, pjaustykite į salotas, kepkite, virkite, troškinkite, grilinkite. Ši daržovė, kuri iš tikrųjų yra uoga – be galo universali!



Pilnas ir spalvotas užkandžių dubuo – ne naujokas kulinarijos pasaulyje, tačiau unikalus tuo, kad jo populiarumo reitingas laikui bėgant nė kiek nekrenta. Budos dubenėlis turi savas ne tik paruošimo, bet ir valgymo taisykles. Kokios jos? Skaitykite ČIA.



Ir, žinoma, desertas. Mažiau nuodėmingas, bet visgi pats tikriausias šokoladinis pudingas. Ispaninio šalavijo sėklos vadinamos supermaistu, o tai, ką jums siūlome, yra įrodymas, kad ir desertas gali būti supermaistas! „Chia“ pudingas su keptomis slyvomis! Receptą rasite ČIA




Šią savaitę buvo parodyta paskutinė vasaros sezono laidos ALFAS VIENAS GAMTOJE serija. Bet nėra to blogo, kas nesibaigtų geruoju: nuo rugsėjo 7 dienos prasideda naujas „Alfo didžiojo kulinariniame šou“ sezonas! Sekite naujienas ir junkitės prie naujų iššūkių ir atradimų.


Iki skanaus!

Naujausi įrašai

bottom of page