top of page

TOP netradicinės ir labai lankytinos vietos Maskvoje



Pavargote nuo Raudonosios aikštės raudonio ir nebežinote, kur sukti toliau? Štai mūsų netradicinės rekomendacijos Maskvoje.

Moscow Distillery Cristall – 1901 m. atidaryta degtinės distilerija buvo transformuota į kūrybišką erdvę su dirbtuvėmis menininkams, vintažinėmis parduotuvėms ir barais. Čia vyksta įvairūs pasirodymai ir netikėti vakarėliai.

Yeliseev’s Food Hall – apsilankymas neoklasicistinio stiliaus turguje gali tapti viena siurrealistiškiausių ir įsimintiniausių jūsų apsipirkinėjimo patirčių. Senovinės vitrinos, atrodo, tuos laikus menančios pardavėjos, vaisių vežimėliai, pyragėliai, eršketas ir ikrai. Rasite visko ir grįšite į praeitį.


The Arkhangelskoe Estate – dar vadinami Podmoskovye Versalio rūmai nuo miesto yra nutolę 30 kilometrų ir aplink turi daug neribojamo šviežio oro bei takelių pasivaikščiojimams. Rūmai neprarado savo praeities žvilgesio, prabangos bei didžiuojasi nė kiek neprastesne meno dirbinių kolekcija nei Luvro muziejus.


Dominion – žinoma, Maskvoje rasite daug istorinės architektūros, bylojančios apie brutalią komunistinę erą, bet jei siekiate pamatyti ką nors modernesnio ir įdomesnio, užsukite į garsios architektės Zahos Hadid projektuotą „Dominion“ ir įsimylėkite šiuos juodai baltus futuristinius laiptus.


„VOGUE Café“ – jau daugiau nei dešimtmetį yra laikoma ta vieta, kur savo verslo susitikimus rengia žurnalų redaktoriai, kavą gurkšnoja mados elitas ir dienas su dekoratyviniais šuneliais leidžia Maskvos damos. Visus juos čia pritraukia ištisus metus ruošiami desertai su žemuogėmis ir vieno metro ilgio sluoksniuotasis „mille-feuille“.



Naujausi įrašai

bottom of page