top of page

TOP netradicinės ir labai lankytinos vietos Madride



Ispanijos sostinė tikrai verta jūsų dėmesio. Juk čia galima pamatyti žydinčius migdolus ir ilgiausiai pasaulyje dirbantį restoraną.

„Quinta de los molinos“ – tai pasakiškas parkas su kvapą gniaužiančiu vaizdu, kur pamatysite jauną migdolų giraitę. Labiausiai patartina čia apsilankyti pavasarį, kai medžiai sukrauna baltus ir rožinius žiedus, skleidžiančius riešutinį aromatą.

„Sobrina de Botin“ – nustebsite, bet tai seniausias, jau 200 metų, veikiantis restoranas pasaulyje, kuris yra netgi įtrauktas į Gineso rekordų knygą. Restoranui iš kartos į kartą vadovavo ta pati šeima, o tarp lankytojų buvo ir pats Ernestas Hemingvėjus. Čia ruošiamas ispaniškas maistas, garsėjama keptu žindukliu paršiuku.

„La Tabacalera de Lavapiés“ – buvusi tabako gamykla yra vienas geriausių pavyzdžių, kur galima išvysti kultūrinę Madrido įvairovę. Į moderniai įrengtą sodą, kiemą, biblioteką, galeriją ir barus renkasi hipsteriai ar mėgstantys gatvės meną.

„Círculo de Bellas Artes“ – nuo šio stogo pamatysite vieną gražiausių Madrido panoramų, ypač saulėlydžių. Ant stogo veikia ir kavinė po atviru dangumi, tikro garso muzikos klubas.


„Madrid in love“ – šis interjero dizainerių ženklas yra sukūręs gražiausius Madrido kavinių ir restoranų interjerus bei turi savo parduotuvę. Jie vertina paprastumą – baltą spalvą, medį, gėlių motyvus ir kuria dailius interjero aksesuarus.



Naujausi įrašai

bottom of page