top of page

TOP netradicinės ir labai lankytinos vietos Dubajuje



Jungtiniuose Arabų Emyratuose tikėsitės prabangos ir aukso, bet čia galima rasti ir tikrai autentiškų vietų.

Dubai Gold Souk – tai vienas didžiausių aukso turgų pasaulyje. Jame, tiesiogine to žodžio prasme, pamatysite tonas aukso. Skulptūros, papuošalai, durų belstukai ar telefonai – iš aukso gali būti pagaminama bet kas. Jei nepirkti, tai bent paganyti akis tikrai verta.

Dubai Miracle Garden – su didžiausiu pasaulyje sodu, vešinčiu Dubajuje, negali konkuruoti niekas kitas. Čia auga net 45 milijonai gėlių, iš kurių yra kuriamos fantastiškos formos ir kalvos. Praleisti šio sodo negalima – juk jis suprojektuotas dykumoje ir yra palaikomas tik masinės drėkinimo sistemos.


Al Quoz – tie, kurie sako, kad Dubajuje nėra nieko tikro, yra neteisūs. Apsilankykite pačiame gyviausiame kultūros kvartale, kur mažos, nepriklausomos galerijos beveik kasdien keičia savo ekspozicijas.


The Odd Piece – viskas šiame interjero butike yra sukurta jo savininkės Arwos Hafiz. Dizainerė kuria unikalius baldus ir mėgsta antram gyvenimui prikelti vintažinius. Čia rasite ir šviestuvų, veidrodžių, vazų, kėdžių – viskas su subtiliu arabišku stiliumi.

Pierchic – jei ieškote unikalios vietos pavalgyti, ja lengvai gali tapti restoranas, įsikūręs romantiško medinio tilto į Persijos įlanką pabaigoje. Čia rasite ramybę, švelnų vėją ir vieną geriausių jūrų gėrybių virtuvių Jungtiniuose Arabų Emyratuose.


Naujausi įrašai

bottom of page