top of page

TOP netradicinės ir labai lankytinos vietos Barselonoje



Barselonoje tikrai netrūksta turistų. Greičiau, trūksta vietos jiems, todėl patikiname, kad neatrastų kampelių dar yra.

Parc del Laberint d’Horta – tai seniausias ir paslaptingiausias parkas mieste, kurio pažiba – 18 a. pabaigoje suprojektuotas labirintas. Aukštų krūmokšnių sienų ir posūkių tikrai užteks tam, kad pasiklystumėte. Pasiekite labirinto centrą ir jame rasite meilės dievo Eroso skulptūrą.


Museu de la Xocolata – šokoladas į Europą, o tiksliau, Ispanijos krantus, buvo atgabentas prieš 500 metų. Tai ir pasakoja šokolado muziejus, kurio tikslas – išaiškinti šokolado istoriją ir jo modernėjimą. Čia išvysite ir gigantiškų šokolado skulptūrų.


Bunkers del Carmel – į šiuos buvusius karo įtvirtinimus plūsta tie, kurie ieško geriausios Barselonos panoramos ar įsimintinos vietos pasimatymui. Ir visai ne be reikalo – tik čia miestas matomas 360 laipsnių kampu.


Oggetto – du ispanų dizaineriai šią parduotuvę įkūrė tam, kad kiekvienas, mėgstantis stilių, galėtų čia rasti unikalių daiktų savo interjerui. Parduodami iš tradicinių medžiagų pagaminti šviestuvai, unikalios keraminės plytelės, gamtai draugiški rankšluosčiai ir kita.

Disfrutar – dviejų „Michelin“ žvaigždučių restorane triumfuoja emocinis gaminimas ir žmogaus vaizduotė, kurią kuria trys legendinio restorano „elBulli“ virėjai. Viduržemio virtuvės patiekalams nestinga kūrybiškumo ir preciziškumo. Pavyzdžiui, vienas tokių patiekalų – makaronai su „Carbonara“ padažu ir kumpio želė.

Naujausi įrašai

bottom of page