top of page

TOP 9 skaniausios maisto vietos Nidoje pagal Agnę Grigaliūnienę

Agnė Grigaliūnienė kartu su vyru Simonu Nidą vadina jųdviejų meilės miestu. Čia pora susituokė ir kasmet mini vedybų metines. Praleisdama daug laiko šiame mieste Agnė tikrai yra išbandžiusi daugelį maisto vietų. VMGonline.lt skaitytojams Agnė sutiko atskleisti savo maisto gidą Nidoje.


Ver esta publicación en Instagram


PUSRYČIAI

Agnė Nidoje gyvena su vaikais, todėl dažniausiai pusryčiauja namuose. Tačiau jeigu pusryčiai namuose pabosta, ji su šeima keliauja į „Nidus“ viešbučio restoraną. „Šią vietą ypač rekomenduočiau žmonėms su vaikais. Čia yra labai skanūs blynai, varškėtukai su uogomis ir grietine“, – rytinę paslaptį atskleidė Agnė.

Viešbučio-restorano „NIDUS“ adresas: G. D. Kuverto G. 15, Nida.

„Facebook“ puslapis

Jeigu nesate saldžių pusryčių mėgėjai ar nuo pat ankstaus ryto svajojate apie kiaušinius, jų valgyti Agnė rekomenduoja eiti į „Meat Steak House“ restoraną. „Jie siūlo nuostabius kelių rūšių Benedikto kiaušinius, kurių galima paskanauti įvairiausių skonių“, – dar vieną vietą pusryčiams rekomenduoja moteris.



Restorano „MEAT STEAK HOUSE“ adresas: G. D. Kuverto G. 7F, Nida

„Facebook“ puslapis

Lengviems ir prancūziškai elegantiškiems pusryčiams Agnė Grigaliūnienė siūlo barą „Kaštonas“. „Čia kepami nuostabiausi kruasanai su šokoladu ir karamele. Tačiau jų reikėtų užsisakyti iš vakaro“, – perspėja Agnė.



Baro „KAŠTONAS“ adresas: Naglių G. 18B, Nida

„Facebook“ puslapis

PIETŪS „Nuostabus pasirinkimas pietums yra restoranas „Zuikio daržas“. Čia ir vėl rekomenduočiau apsilankyti šeimoms su vaikais. Restorane jie turi tikrą krosnį ir kepa vienas skaniausių picų mieste. Man pačiai pati skaniausia yra vegetariška“, – skaniausiais patiekalais dalinosi moteris. Šiame restorane Agnė siūlo pasilepinti ir kava.



Restorano „ZUIKIO DARŽAS“ adresas: Nidos–Smiltynės pl. 7A, Nida

„Facebook“ puslapis

Pietums Agnė Grigaliūnienė taip pat siūlo ir barą „Zenta bar“ dėl čia gaminamų puikių sumuštinų. O linksmiesiems Nidos gyventojams ji išduoda patiekalą, po kurio likusi diena nebus tokia sunki. „Diena gali būti pataisyta šio baro  „Tom Yum“ sriuba. Ypač skanus aštrusis variantas. Vėliau man žmonės galės dėkoti, kad aš jiems išgelbėjau gyvybę“, – juokavo moteris.




Baro „ZENTA BAR“ adresas: Nidos–Smiltynės pl. 7E, Nida

„Facebook“ puslapis

Paplūdimio mylėtojams Agnė rekomenduoja dar vieną vietą. „Mus labai nustebino baras „Kupolas“. Šiemet ten yra tikrai puiki virtuvė. Čia rekomenduočiau salotas su mocarela arba Cezario salotas su krevetėmis. Jeigu norite stipriau – mėsainiai ten taip pat labai skanūs“, – pietų sąrašą užbaigia Agnė.




Baro „KUPOLAS“ adresas: Šiaurinis paplūdimys, Nida

„Facebook“ puslapis

VAKARIENĖ

Ypatingai vakarienei Agnė siūlo meksikiečių restoraną „Sofa de pancho“, kuris vasarai išsikėlė būtent į Nidą. „Šis restoranas džiugina mūsų širdis ir ne tik. Čia skanu viskas, bet mūsų mylimiausias patiekalas yra takos su krevetėmis. Taip pat galėčiau rekomenduoti ir aštuonkojį, nors man jis skaniausias „Meat Steak House“ restorane“, – pasakoja moteris. Agnė tikina, kad čia lankytojams patiks ne tik maistas, bet ir pati restorano aplinka. „Šią vietą galima pagirti, kad atsidarė laive. Žinoma, vietas šiame restorane reikia rezervuotis iš anksto. Man labai patinka jų idėja meksikietišką virtuvę pateikti jūros gėrybių kontekste“, – restoraną giria Agnė.



Meksikietiško restorano „SOFA DE PANCHO“ adresas: Nidos uostas, laive.

„Facebook“ puslapis

VAKARO PASISĖDĖJIMAS

Agnė Nidoje nepamiršta ir Vilniaus numylėtų vietų, todėl ir kitiems rekomenduoja apsilankyti mylimame restorane „In Vino In Nida“. Agnė šią vietą rekomenduoja ne tik dėl jų giriamų „tapų“, bet ir dėl saldžių nuodėmių. „Šokoladinis desertas ir creme brulee tikriausiai yra skaniausi visoje Nidoje“, – desertų mėgėjams rekomenduoja moteris.


Ver esta publicación en Instagram


Užkandžių baro ir restorano „IN VINO IN NIDA“ adresas: Taikos g. 32, Nida

„Facebook“ puslapis

DESERTAS

Agnė su visa šeima labai džiaugiasi šiemet Nidoje atsiradusiais „Ice Dunes“ ledais. Moteris tikina, kad jie patys skaniausi visoje Lietuvoje!


A post shared by IceDunes (@icedunes) on Jul 28, 2017 at 1:42am PDT


Ledų kioskelio adresas: Naglių g. 18 B, Nida

„Facebook“ puslapis

Naujausi įrašai

bottom of page