top of page

TOP: 5 skaitomiausi priešventinės savaitės straipsniai

O jos vis tiek ateis. Pasibels, nesvarbu, kad durys dabar užrakintos net giminaičiams ir artimiausiems draugams. Jos ateis, todėl ruoškitės, puoškitės, kedenkite susigulėjusią nuotaiką, kad tą vakarą ji būtų pakili, lengva ir švelni kiekvienam prie stalo kartu atsisėdusiajam.

Ir pamatysite: viskas bus gerai. O jei šalia bus dar ir skanus kąsnelis...


Ką labiausiai skaitėte šią savaitę?

skaitomiausi straipsniai, vmgonline, Alfas Ivanauskas

Restoranas namuose: 14 pasiūlymų, kur galite užsisakyti vaišes Kūčios ir Kalėdoms. Likus vos kelioms dienoms iki švenčių, šis tekstas tampa itin aktualus. Taip, naminis maistas yra geriausias ir visada madingas, tačiau įstrigę karantine esame priversti namuose gaminti kasdien ir ne po vieną kartą. Jeigu pasiilgote šventės negaminti, restoranas pagamins, o jums reikės tik paserviruoti ir iškepti paruoštą pagrindinį patiekalą.


Didelė šventė, kai namuose yra mažų saldžių kąsnelių, kuriais galima pasimėgauti bet kada. Vieniems reikės daugiau Jūsų dėmesio, kitiems gerokai mažiau, tačiau rezultatas ir mylimųjų džiaugsmas pranoks visus rūpesčius. Būtinai išbandykite bent kelis receptus, kuriuos rasite čia:


Jeigu šventinį stalą ruošiate patys. bet vis dar sukate galvą, skaičiuojate, ginčijatės, abejojate, ką ir kiek gaminti, atsipalaiduokite – viskas apgalvota, suskaičiuota ir užrašyta – jums reikia tik pagaminti! Lengvai pagaminamas ir tobulai subalansuotas šefo Alfo Ivanausko valgiaraštis Kalėdoms yra čia.


Grikiai? Taip, grikiai. Ir ne tik pusryčiams ar kasdieniams patiekalams, bet ir didelėms šventėms. Grikiai su burokėliais ir ožkos pieno sūriu yra receptas-hitas, tuo įsitikinsite jį išbandę. Lengvos, sveikos ir labai instagramiškos salotos gražiai atrodys ant švenčių stalo.


Paskutinės minutės dovana! Nespėjote, nežinote, nepagalvojote? Dar spėsite įsigyti, padovanoti ir neprašauti pro šalį. Autoriniai Alfo Ivanausko nuotoliniai kulinariniai kursai yra unikali dovana – saugiai įteikiama ir tikrai išsipildysianti. Įteikdamas ją sau, savo šeimos nariui, draugui, bičiuliui ar kolegai apdovanosi visus, kuriuos myli tu, tavo šeimos narys, draugas, bičiulis ar kolega.


Iki skanaus!

Naujausi įrašai

bottom of page