Tofu vėrinukai

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Tofu vėrinukai



    4 asm.

    Gaminimas 30 min.

    Zzz 1 val.


    Reikia:

    • 300 g tvirto tofu

    • 3–4 „nori“ lapų

    • 1 šaukšto alyvuogių aliejaus

    Marinatui:

    • 2 citrinų sulčių

    • 1 šaukšto agavų sirupo

    • 1 šaukšto džiovintų Provanso žolelių

    • 1 šaukšto neaktyvių mielių

    • 1 šaukštelio česnako granulių

    • Žiupsnelio druskos, pipirų

    1. Marinatui skirtus produktus sudėkite į maisto smulkintuvą ir malkite iki vientisos kreminės masės. Tofu nusausinkite, supjaustykite pailgomis piršto storio lazdelėmis ir apipylę marinatu palikite bent valandai.

    2. Kiekvieną „nori“ lapą sukarpykite į tris vienodas dalis. Sekundei nardinkite lakštą į dubenį su šaltu vandeniu ir į jį susukite pamarinuotą tofu.

    3. Susuktus tofu gabalėlius apkepkite aliejuje arba ant grotelių virš žarijų.

    4. Keptas tofu lazdeles verkite ant iešmukų kartu su mėgstamomis daržovėmis.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg