Aš Ikona Pokalbių Šou Delfi TV

Tofu vėrinukai



4 asm.

Gaminimas 30 min.

Zzz 1 val.


Reikia:

  • 300 g tvirto tofu

  • 3–4 „nori“ lapų

  • 1 šaukšto alyvuogių aliejaus

Marinatui:

  • 2 citrinų sulčių

  • 1 šaukšto agavų sirupo

  • 1 šaukšto džiovintų Provanso žolelių

  • 1 šaukšto neaktyvių mielių

  • 1 šaukštelio česnako granulių

  • Žiupsnelio druskos, pipirų

1. Marinatui skirtus produktus sudėkite į maisto smulkintuvą ir malkite iki vientisos kreminės masės. Tofu nusausinkite, supjaustykite pailgomis piršto storio lazdelėmis ir apipylę marinatu palikite bent valandai.

2. Kiekvieną „nori“ lapą sukarpykite į tris vienodas dalis. Sekundei nardinkite lakštą į dubenį su šaltu vandeniu ir į jį susukite pamarinuotą tofu.

3. Susuktus tofu gabalėlius apkepkite aliejuje arba ant grotelių virš žarijų.

4. Keptas tofu lazdeles verkite ant iešmukų kartu su mėgstamomis daržovėmis.

ATGAL

PASIDALINTI

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg