top of page

To Lietuva laukė ilgai: startuoja elitinis padavėjų būrys!

VMG AKADEMIJOS elitinis padavėjų būrys atverčia naują puslapį Lietuvos aptarnavimo istorijoje. Jos nariai – išskirtiniai savo srities žinovai – sujungė jėgas ir neeilinę patirtį, profesionalumą ir žaismingumą, kad jūsų šventėje, nesvarbu, vestuvės ar vakarienė namų aplinkoje, sukurtų sprogimą, apie kurį svečiai kalbės ilgai.

Aistringų profesionalų klubas VMG AKADEMIJOS elitinis padavėjų būrys – tai komanda, kurios šventėje norėtų net karalienė: išmanantys savo amatą, žinantys išeitis iš bet kokių keblių situacijų, lankstūs, profesionalūs, besidomintys savo veikla ir tobulėjantys kasdien, nes aptarnavimas – jų gyvenimo aistra. Komandos branduolį sudaro specialistai, sukaupę patirtį garsiausiuose Lietuvos ir pasaulio restoranuose. Net šių vaikinų hobiai glaudžiai susiję su aptarnavo ir maisto sritimis. „Juk malonu žinoti, kad jūsų švente rūpinasi padavėjas, kuris laisvalaikiu dar veda gėrimų degustacijas, kulinarines laidas, arba asmuo, kuris atsakingas už jaunųjų padavėjų kartos ugdymą“, – apie neeilinės komandos talentus pasakoja jos narys, vienintelės padavėjų akademijos Baltijos šalyse „VMG padavėjų akademija“ iniciatorius Linas Ginaitis, pridurdamas, kad šių padavėjų veikla ne tik širdžiai mielas užsiėmimas, bet ir puikus būdas prisidėti keliant aptarnavimo lygį Lietuvoje.

Valerijos Stonytės nuotr.

Valerijos Stonytės nuotr.


Geriausi iš geriausių VMG AKADEMIJOS elitinio padavėjų būrio ir VMG akademijos narys, „Rhum Room“ gastro baro vadovas Simonas Laukaitis, paklaustas, kodėl nusprendė prisijungti prie projekto, juk ir taip turi begales veiklų, tikino, kad kiekvienas profesionalas privalo sekti naujausias tendencijas ir mokytis kasdien, o elitinėje padavėjų komandoje tai pavyks su kaupu: „Aptarnavimo sferoje egzistuoja mados ir jos nuolatos keičiasi, todėl čia dirbdamas aš ne tik dalijuosi savo sukauptomis žiniomis su svečiais, pateikdamas jiems modernų aptarnavimo variantą, bet ir įgysiu naujų įgūdžių, tobulėsiu, o tai – ypač svarbu žmogui, kuris didžiąją laiko dalį praleidžia mokydamas kitus.“ Beje, Simono žinių bagažas stulbina! Jis turi daugiau nei 12 metų darbo patirtį, kurią kaupė JAV, Kanadoje, Prancūzijoje, Didžiojoje Britanijoje, Lietuvos viešbučiuose bei prezidentūros renginiuose yra aptarnavęs svečiųjų šalių vadovus bei karališkosios šeimos narius. Simonas – ir Lietuvos someljė čempionatų dalyvis, su malonumu vedantis didelio populiarumo sulaukiančias romo degustacijas, kurias, beje, gali pasiūlyti ir jūsų renginiams.

Išskirtinis įvaizdis „Džiugu ir tai, kad vaikinai yra ne tokie kaip įprasta matyti standartinį aptarnaujančio personalo dalyvį. Jie itin šiuolaikiški, renginyje visada dirba pasipuošę specialia Juozo Statkevičiaus kurta apranga. Tai suteikia komandai solidumo, tačiau tikrai nepanaikina individualaus kiekvieno vaikino stiliaus“, – džiaugiasi komandos koordinatorė Jurgita Kierė.

Valerijos Stonytės nuotr.

Valerijos Stonytės nuotr.


Jiems nieko nėra neįmanomo VMG AKADEMIJOS elitinis padavėjų būrys, galintis vienu metu aptarnauti daugiau nei 100 svečių, vyksta į įvairaus pobūdžio šventes: nuo banketų, oficialių pristatymų iki asmeninių švenčių – gimtadienių, krikštynų, jubiliejų, vestuvių (tiek bažnyčios ceremonijos metu, tiek pokylyje). Jie lanksčiai prisitaiko prie kiekvieno renginio pobūdžio, padovanodami svečiams neeilinę šventę. Be to, dabar vis labiau populiarėja privačių vakarienių renginiai, kai padavėjų komanda atvažiuoja pas klientus į namus ir jų namų sąlygomis ne tik aptarnauja svečius, bet ir papuošia aplinką šventei.

Dėl kainų ir kitos su VMG AKADEMIJOS elitinio padavėjų būrio paslaugomis susijusios veiklos galite kreiptis:

Jurgita (8 672 99528). Rašyti: info@vmgakademija.lt www.vmgakademija.lt www.facebook.com/vmgakademija.lt

Naujausi įrašai

bottom of page