top of page

To dar nėra buvę! VMG komanda mėnesiu paankstina Kalėdas

Iki Kalėdų likus šiek tiek daugiau nei mėnesiui, „Virtuvės mitų griovėjai“ nusprendė jas atšvęsti anksčiau. Tiksliau – pasirepetuoti tam, kad šiemet Kalėdos niekam nekeltų jokio streso. Todėl savaitė nuo lapkričio 11 iki 18 dienos oficialiai skelbiama kalėdine! O jos kulminacija – lapkričio 18 dieną tiesioginė transliacija iš VMG studijos.


christmas-kalėdos-iittala

„Šventėms, kaip ir didiesiems gyvenimo įvykiams ar egzaminams, reikia pasiruošimo arba repeticijos. Todėl ir nusprendėme visą lapkričio savaitę skirti Kalėdoms pasiruošti. Tada gruodį jau žinosite, kaip turi atrodyti stalas ir kas ant jo turi būti, kaip puoštis ir ką pirkti“, – sako Alfas Ivanauskas, idėjinis VMG lyderis.

Pasak jo, tradicijas turime išlaikyti – apie jas bus kalbama ir tiesioginės transliacijos metu. Visgi smagu, kai kiekviena šeima naujoms kartoms perleidžia ne tik visiems žinomas tradicijas, bet ir tam tikras naujoves.

Valerijos Stonytės nuotr.

Valerijos Stonytės nuotr.


„Ateinantį šeštadienį, lapkričio 18 d., jūsų laukia Kalėdų stalo patiekalų receptai, dekoracijos, patarimai ir, žinoma, pašnekesiai – į VMG studiją atvyks svečiai, kurie papasakos apie Kalėdas jų namuose. Tikrai netrūks šventinės nuotaikos ir patiekalų“, – juokiasi A. Ivanauskas.

Generalinę Kalėdų repeticiją galėsite tiesiogiai stebėti „Virtuvės mitų griovėjų“, VMGonline.lt, „AŠ Ikona“ ir „Verdu ir kepu“ feisbuko paskyrose. Transliacija vyks lapkričio 18 d. nuo 11 iki 18 val. Ji pasibaigs A. Ivanausko pranešimu konferencijoje „Laukiu pirmadienio“.


inside

O visą savaitę iki tiesioginės transliacijos su jumis dalysimės praktiniais patarimais žurnalo „Verdu ir kepu“ FB paskyroje, gastronominiame www.vmgonline.lt portale ir portale www.ikona.tv.

Naujausi įrašai

bottom of page