Cezario salotų receptas yra visų laikų ieškomiausias. Šios salotos turi bene daugiausia interpretacijų. Šįkart siūlome tikrą Cezarį: su triušiena ir klasikiniu padažu.

Cezario salotoms pagaminti reikia:
Česnako skiltelės
Druskos
Citrinos sulčių
1 šaukšto DEN GAMLE FABRIK apelsinų džemo
10 g garstyčių
150 ml aliejaus
2 riekelių duonos
150 g LAPINO PUOTA šviežios triušienos juosmeninės dalies filė
Pipirų
Aliejaus (kepti)
30 g sviesto
10 g čiobrelių, rozmarinų
100 g romaninių salotų
1 avokado
30 g kietojo sūrio
Padažas: česnaką, druską, citrinos sultis, DEN GAMLE FABRIK apelsinų džemą, garstyčias sutrinkite iki vientisos masės. Tada maišydami lėtai pilkite aliejų, kol padažas sutirštės.
Duoną supjaustykite kubeliais, apibarstykite druska ir apkepkite sausoje keptuvėje.
LAPINO PUOTA šviežią triušienos juosmeninės dalies filė pagardinkite druska, pipirais ir kepkite įkaitintoje keptuvėje su aliejumi, sviestu ir žolelėmis.
Į dubenį sudėkite salotų lapus, keptą triušieną, duonos traškučius, pašlakstykite padažu, užberkite pjaustyto avokado ir užtarkuokite sūrio.
Video receptas:
Skanaus!