Aš Ikona Pokalbių Šou Delfi TV

Tikras Cezaris: salotos ir padažas

Cezario salotų receptas yra visų laikų ieškomiausias. Šios salotos turi bene daugiausia interpretacijų. Šįkart siūlome tikrą Cezarį: su triušiena ir klasikiniu padažu.

Cezario salotoms pagaminti reikia:

  • Česnako skiltelės

  • Druskos

  • Citrinos sulčių

  • 1 šaukšto DEN GAMLE FABRIK apelsinų džemo

  • 10 g garstyčių

  • 150 ml aliejaus

  • 2 riekelių duonos

  • 150 g LAPINO PUOTA šviežios triušienos juosmeninės dalies filė

  • Pipirų

  • Aliejaus (kepti)

  • 30 g sviesto

  • 10 g čiobrelių, rozmarinų

  • 100 g romaninių salotų

  • 1 avokado

  • 30 g kietojo sūrio

  1. Padažas: česnaką, druską, citrinos sultis, DEN GAMLE FABRIK apelsinų džemą, garstyčias sutrinkite iki vientisos masės. Tada maišydami lėtai pilkite aliejų, kol padažas sutirštės.

  2. Duoną supjaustykite kubeliais, apibarstykite druska ir apkepkite sausoje keptuvėje.

  3. LAPINO PUOTA šviežią triušienos juosmeninės dalies filė pagardinkite druska, pipirais ir kepkite įkaitintoje keptuvėje su aliejumi, sviestu ir žolelėmis.

  4. Į dubenį sudėkite salotų lapus, keptą triušieną, duonos traškučius, pašlakstykite padažu, užberkite pjaustyto avokado ir užtarkuokite sūrio.

Video receptas:


Skanaus!

ATGAL

PASIDALINTI

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg