Terijakio padažas
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Terijakio padažas



4 asm.

Gaminimas 15 min.


Reikia:

  • 100 ml sojų padažo

  • 50 ml ryžių vyno (arba žaliųjų citrinų sulčių)

  • 1 šaukštelio trinto šviežio imbiero

  • 2–3 skiltelių česnako

  • 50 g rudojo cukraus

  • 1 mažos aitriosios paprikos

  • Kalendrų lapelių

  • Laiškinių česnakų

1. Supilkite į prikaistuvį sojų padažą, ryžių vyną, cukrų, susmulkintą česnaką bei imbierą ir viską užvirinkite. 3–4 min. pavirinkite. Nukaiskite, perkoškite.

2. Smulkiai supjaustykite aitriąją papriką, kalendras ir laiškinius česnakus. Viską sumaišykite su atvėsusiu padažu.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg