„Tapas“ su ančiuviais ir pestu
mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

„Tapas“ su ančiuviais ir pestu



4 asm.

Gaminimas 20 min.


Reikia:

  • 1 prancūziško batono arba čiabatos duonos

  • kelių skiltelių česnako

  • šlakelio alyvuogių aliejaus

  • 150 g pesto padažo

  • 100 g ančiuvių aliejuje

  • 200 g smulkiavaisių pomidoriukų

  • kelių šviežio baziliko lapelių

1. Duoną supjaustykite riekelėmis ir labai trumpai paskrudinkite iš abiejų pusių gerai įkaitintoje keptuvėje su šlakeliu aliejaus.

2. Skrudintą duoną lengvai įtrinkite česnaku.

3. Aptepkite pesto padažu, tuomet išdėliokite pjaustytus pomidoriukus, ančiuvius ir apibarstykite bazilikais.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg