Tailandietiška jautiena su daržovėmis ir paskrudintais anakardžių riešutais

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Tailandietiška jautiena su daržovėmis ir paskrudintais anakardžių riešutais

    Idealus penktadienio vakaro planas – žaibiška kelionė į Tailandą, kur nukels kvapni tailandietiška jautiena su daržovėmis ir paskrudintais anakardžių riešutais.

    Jums reikės (4 porcijos):

    1 šaukšto „Santa Maria“ raudonosios kario pastos

    1 pakelio „Santa Maria“ saldžiarūgščio WOK padažo

    1 pakelio „Santa Maria“ kiaušininių makaronų

    500 g jautienos išpjovos

    2 raudonųjų svogūnų

    100 g kopūsto

    100 g šviežių žaliųjų pupelių

    1 morkos

    4 šaukštų kepimo aliejaus

    200 ml anakardžių riešutų

    Kaip gaminti:

    1. Paruoškite makaronus pagal pakuotės nurydomus. Tuomet atvėsinkite juos šaltame vandenyje ir padėkite į šalį. 2. Smulkiai supjaustykite daržoves ir mėsą. 3. Paskrudinkite anakardžių riešutus sausoje keptuvėje. 4. Pakepkite mėsą aliejuje aukštoje temperatūroje, kol ji gražiai apkeps, tada sudėkite daržoves. 5. Pakepinkite maišydami maždaug 2–3 min., kol mėsa iškeps, o daržovės sušils. 6. Supilkite WOK padažą ir įmaišykite anakardžių riešutus. 7. Pakepkite makaronus karštoje keptuvėje su kario pasta, sumaišykite ir patiekite makaronus lėkštėje kartu su mėsa ir daržovėmis.

    Daugiau azijietiškų receptų ieškokite ČIA, ČIA, ČIA ir ČIA.

    #jautina #tailandiečiųvirtuvė #daržovės #riešutai #azija

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg