top of page

Tai – ne ateitis: baruose tiekiami gėrimai pakibs ore (GIF)

Jeigu kolekcionuojate neįprastus ir tikrąja to žodžio prasme nežemiškus indus, naujiena – būtent Jums. Magu savo namuose galėsite jaustis kiekvieną kartą svečiams pilstydami gėrimus. Buvo sukurtas pirmasis pasaulyje levituojantis stikliukas, praneša Foodrepublic.com.

Levituojantis stikliukas paklūsta paprasčiausiems fizikos dėsniams: buvo panaudotos elektromagnetinės indą ore išlaikančios bangos (angl. electromagnetic suspension) ir kvantinio užrakto principas, kai panaudojamas skystas azotas.

Šio išradimo pagrindą sudaro įkraunama baterija, dėl kurios levituojantis stikliukas gali prisitaikyti ir būti naudojamas gamtoje. Anot kūrėjų, toks magiškas pateikimas suteiks unikalumo patiekiant bet kokį gėrimą: „Škotiškas viskis, tekila ar kitas gėrimas, kuris yra pakilęs colį virš plokščio paviršiaus, jau yra nekasdienis ir įmantrus.“

Levituojančių indų kolekcijoje taip pat yra kavos puodelių, taurių kokteiliams, alui. Pabrėžiama, kad ore kabantys indai yra ypač stabilūs, patvarūs ir nedūžtantys.

Naujas „Kickstarter“ projektas – tai jau antrasis kompaniją „Oak Bottle“ išgarsinęs kūrinys. Anksčiau internetinei bendruomenei buvo pristatytas ąžuolinis butelis, leidžiantis alkoholinius gėrimus subrandinti savo namuose vos per kelias valandas.

Išradimas atrodo štai taip:

Vartodami alkoholį rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove.

Naujausi įrašai

bottom of page