AŠ Ikona vmgonline

Suvožtiniai su kalakutiena



2 vnt.

Gaminimas 3 val.


Reikia:

  • 2 bandelių

  • 1 šaukšto sviesto

  • žiupsnelio Provanso žolelių

  • 2 šaukštų majonezo

  • 2 šaukštų jogurto

  • 400 g paruoštos kalakutienos

  • kelių šakelių rozmarinų

  • ½ avokado

  • kelių šaukštų marinuotų rausvųjų svogūnų

  • saujos šviežių špinatų

  • 1 pomidoro

  • kelių šaukštų „Džiugo“ sūrio

Kalakutienai paruošti:

  • 350 g kalakutienos krūtinėlės

  • žiupsnelio druskos

  • žiupsnelio pipirų

  • 1 šaukšto aliejaus

  • 2 šakelių rozmarinų

1. Paruoškite kalakutieną: mėsą įtrinkite prieskoniais ir palikite marinuotis apie 3 valandas.

2. Kalakutieną ilgai troškinkite ar kepkite žemoje temperatūroje. Paruoštą atvėsintą mėsą prieš patiekdami apkepkite ant grotelių su rozmarinų šakelėmis.

3. Majonezą sumaišykite su jogurtu.

4. Bandeles perpjaukite pusiau, aptepkite sviestu, pabarstykite Provanso žolelėmis ir lengvai paskrudinkite.

5. Apatines bandelių puses aptepkite padažu, uždėkite špinatus, sutrintą avokadą, svogūnus, apkepintą kalakutieną, „Džiugo“ sūrį ir apkeptus pomidoro griežinėlius.6. Viršutinę bandelę aptepkite padažu ir uždenkite apatinę.

ATGAL

PASIDALINTI

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg