Suvožtiniai su kalakutiena
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Suvožtiniai su kalakutiena


Reikia:


Kalakutienai paruošti:

  • 350 g kalakutienos krūtinėlės

  • žiupsnelio druskos

  • žiupsnelio pipirų

  • 1 šaukšto aliejaus

  • 2 šakelių rozmarinų


  • 2 bandelių

  • 1 šaukšto sviesto

  • žiupsnelio Provanso žolelių

  • 2 šaukštų majonezo

  • 2 šaukštų jogurto

  • 400 g paruoštos kalakutienos

  • kelių šakelių rozmarinų

  • ½ avokado

  • kelių šaukštų marinuotų rausvųjų svogūnų

  • saujos šviežių špinatų

  • 1 pomidoro

  • kelių šaukštų „Džiugo“ sūrio


1. Paruoškite kalakutieną: mėsą įtrinkite prieskoniais ir palikite marinuotis apie 3 valandas.

2. Kalakutieną ilgai troškinkite ar kepkite žemoje temperatūroje. Paruoštą atvėsintą mėsą prieš patiekdami apkepkite ant grotelių su rozmarinų šakelėmis.

3. Majonezą sumaišykite su jogurtu.

4. Bandeles perpjaukite pusiau, aptepkite sviestu, pabarstykite Provanso žolelėmis ir lengvai paskrudinkite.

5. Apatines bandelių puses aptepkite padažu, uždėkite špinatus, sutrintą avokadą, svogūnus, apkepintą kalakutieną, „Džiugo“ sūrį ir apkeptus pomidoro griežinėlius.

6. Viršutinę bandelę aptepkite padažu ir uždenkite apatinę.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg