Suvožtiniai su kalakutiena

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Suvožtiniai su kalakutiena


    Reikia:


    Kalakutienai paruošti:

    • 350 g kalakutienos krūtinėlės

    • žiupsnelio druskos

    • žiupsnelio pipirų

    • 1 šaukšto aliejaus

    • 2 šakelių rozmarinų


    • 2 bandelių

    • 1 šaukšto sviesto

    • žiupsnelio Provanso žolelių

    • 2 šaukštų majonezo

    • 2 šaukštų jogurto

    • 400 g paruoštos kalakutienos

    • kelių šakelių rozmarinų

    • ½ avokado

    • kelių šaukštų marinuotų rausvųjų svogūnų

    • saujos šviežių špinatų

    • 1 pomidoro

    • kelių šaukštų „Džiugo“ sūrio


    1. Paruoškite kalakutieną: mėsą įtrinkite prieskoniais ir palikite marinuotis apie 3 valandas.

    2. Kalakutieną ilgai troškinkite ar kepkite žemoje temperatūroje. Paruoštą atvėsintą mėsą prieš patiekdami apkepkite ant grotelių su rozmarinų šakelėmis.

    3. Majonezą sumaišykite su jogurtu.

    4. Bandeles perpjaukite pusiau, aptepkite sviestu, pabarstykite Provanso žolelėmis ir lengvai paskrudinkite.

    5. Apatines bandelių puses aptepkite padažu, uždėkite špinatus, sutrintą avokadą, svogūnus, apkepintą kalakutieną, „Džiugo“ sūrį ir apkeptus pomidoro griežinėlius.

    6. Viršutinę bandelę aptepkite padažu ir uždenkite apatinę.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg