Sumuštinukai su baklažanais ir braškėmis
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Sumuštinukai su baklažanais ir braškėmis



2 asm.

Gaminimas 10 min.

Kepimas 20 min.

Orkaitės t-ra 200 °C


Reikia:

  • 1 baklažano

  • 1 MANTINGA prancūziško batono su česnakinio sviesto įdaru

  • 150 g šviežių braškių

  • kelių šaukštų terijakio padažo

  • šlakelio alyvuogių aliejaus

  • 50 g fetos

  • šviežių mėtų lapelių

1. Baklažaną supjaustykite griežinėliais ir sudėkite ant popierinio rankšluosčio. Apibarstykite druska ir palikite 5 minutėms.

2. Braškes supjaustykite skiltelėmis.

3. MANTINGA prancūzišką batoną sudėkite į kepimo formą ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10 minučių.

4. Sudėkite baklažanus į kepimo formą, aptepkite aliejumi kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių. Išimkite iš orkaitės, aptepkite terijakio padažu ir apkepkite orkaitėje dar 2 minutes.

5. Ant iškepusio batono griežinėlių sudėkite keptus baklažanus, braškes ir apibarstykite feta. Papuoškite mėtomis.


ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg