Sumuštiniai su pesto, saliamiu ir pievagrybiais

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Sumuštiniai su pesto, saliamiu ir pievagrybiais


    Reikia:

    • 2 riekelių duonos skrudinimui

    • 2 šaukštelių pesto padažo

    • 4 griežinėlių saliamio

    • 8 šviežių pievagrybių

    • 50 g tarkuoto fermentinio sūrio

    • kelių lapelių šviežių kalendrų papuošti


    1. Duoną aptepkite pesto padažu, uždėkite saliamį, pievagrybių griežinėlius, užberkite sūrį.

    2. Paruoštus sumuštinius kepkite 220 °C orkaitėje 5–7 min.

    3. Iškeptus sumuštinius papuoškite kalendrų lapeliais.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg