Suktinukai su parūkytos antienos filė
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Suktinukai su parūkytos antienos filė


Vytautės Ribokaitės nuotr.

4 asm.

Gaminimas 15 min.


Reikia:

Padažui:

  • 50 ml aliejaus

  • 50 ml citrinų sulčių

  • 30 ml brendžio

  • 100 g per naktį mirkytų naktį abrikosų

  • Žiupsnelio druskos

Suktinukams:

  • 4 romaninių salotų lapų

  • 100 g korėjietiškai marinuotų morkų

  • 40–60 g marinuotų paprikų

  • 1–2 agurkų

  • 80 g KITCHEN ME sūdytos parūkytos antienos filė

  • Kalendrų arba kitokių prieskoninių žolelių (patiekti)

1. Į virtuvinį trintuvą supilkite aliejų, sultis ir brendį, sudėkite mirkytus abrikosus. Viską sutrinkite iki vientisos masės. Jei reikia – pasūdykite.

2. Į romaninės salotos lapą sudėkite morkas, paprikas, agurko griežinėlius, KITCHEN ME sūdytą parūkytą antienos filė, ant viršaus užkrėskite padažo.

3. Papuoškite kalendromis arba kitokiomis prieskoninėmis žolelėmis.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg