Suktinukai su parūkytos antienos filė

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Suktinukai su parūkytos antienos filė


    Vytautės Ribokaitės nuotr.

    4 asm.

    Gaminimas 15 min.


    Reikia:

    Padažui:

    • 50 ml aliejaus

    • 50 ml citrinų sulčių

    • 30 ml brendžio

    • 100 g per naktį mirkytų naktį abrikosų

    • Žiupsnelio druskos

    Suktinukams:

    • 4 romaninių salotų lapų

    • 100 g korėjietiškai marinuotų morkų

    • 40–60 g marinuotų paprikų

    • 1–2 agurkų

    • 80 g KITCHEN ME sūdytos parūkytos antienos filė

    • Kalendrų arba kitokių prieskoninių žolelių (patiekti)

    1. Į virtuvinį trintuvą supilkite aliejų, sultis ir brendį, sudėkite mirkytus abrikosus. Viską sutrinkite iki vientisos masės. Jei reikia – pasūdykite.

    2. Į romaninės salotos lapą sudėkite morkas, paprikas, agurko griežinėlius, KITCHEN ME sūdytą parūkytą antienos filė, ant viršaus užkrėskite padažo.

    3. Papuoškite kalendromis arba kitokiomis prieskoninėmis žolelėmis.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg