top of page

SU ŠIOMIS „iittala“ NAUJIENOMIS NEREIKĖS VAIKŲ RAGINTI SĖSTIS PRIE STALO

Spalvingos „iittala“ indų kolekcijos vaikams nuves į fantastišką pasakų pasaulį ir pripildys jūsų vaikų kasdienybę magijos ir žaismingumo.


1. „Emilis iš Lionebergos“ Nauja „iittala“ indų vaikams kolekcija „Emilis iš Lionebergos“ – tarsi meno kūrinys. Indai iliustruoti originaliais Ingrid Vang-Nyman ir Björn Berg piešiniais, atpasakoja linksmas istorijas, nutikusias Emiliui. Puikios spalvos ir aukštos kokybės porcelianas – tobulas derinys!


pepe

2. „Pepė Ilgakojinė“ Ne mažiau žavinga „iittala“ kolekcija – „Pepė Ilgakojinė“. Tai – duoklė vienai populiariausių Astridos Lindgren knygos herojų. Pepės nuotykiai, pasitikėjimas savimi ir stiprybė įkvėpė daugelį pasaulio mergaičių. Lygiai prieš 70 metų išleistos knygos iliustracijos puošia porceliano indus. Originalūs Ingrid Vang Nyman piešiniai, puikios spalvos ir aukštos kokybės porcelianas – tobulas derinys mažųjų princų ir princesių stalui.


moomin

3. „Moomin“ Troliai Mumiai – visame pasaulyje puikiai žinomi švedų-suomių rašytojos, dailininkės Tuvės Janson knygų personažai. Kiekvienas veikėjas pasižymi unikaliu ir savitu charakteriu, pomėgiais ir elgesiu. Jei paskaitysite pasakas, tikėtina, kad jose atrasite ir dalelę sau būdingų bruožų. Štai kodėl „iittala“ Trolių Mumių kolekcija – tokia populiari. Jos trokšta ne tik mažieji, bet ir jų tėveliai.


angry birds

4. „Angry Birds“ O dabar atėjo metas žaidimams. Piktieji paukščiai spėjo užkariauti ne tik telefonus, kompiuterius, bet ir mūsų širdis. Šie linksmi puodeliai tikrai praskaidrins jūsų rytą ir sukels šypseną. Ko daugiau reikia gerai dienos pradžiai? Geros naujienos – „iittala“ Angry Birds kolekcijos asortimentas netrukus bus papildytas ir stiklinėmis.


birzelio dekoras

5. Šventės su „ittala“ Visų taip mėgstami pasakų ir animacinių filmukų herojai, atgimę ant „iittala“ indų, puikiai papuoš vaikų švenčių stalą. „Virtuvės mitų griovėjų“ vadovas Alfas Ivanauskas tikina, kad žaismingumo efektą sustiprins prie indų derančios patiekalų ir produktų spalvos, kurios ypač traukia mažylių dėmesį. „Visuomet ant ryškaus stalo lengvai suderinsite vienspalvius vaisius ir daržoves, jie suteiks stalui šviežios nuotaikos…“ – pataria Alfas, griaudamas mitą, kad vaikų stalui nedera vazos ar žvakės. „Vaikų šventėse dauguma suaugusiųjų vengia ant stalo statyti žvakes, tačiau jeigu prie stalo nevyks labai daug aktyvaus veiksmo, tai tikrai nėra nesaugu. Tiesiog man visuomet atrodo,

kad vaikas nuo mažų dienų turi jausti estetikos pojūtį ir jį kasdien tobulinti“, – priduria A. Ivanauskas.

Šiuos ir kitus „iittala“ gaminius galite įsigyti ginalasinterjeras.lt


iittala-200px

Naujausi įrašai

bottom of page