top of page

Sužavės ne tik veganus: orkaitėje užkepti traškučiai


Alfas Ivanauskas, užkepti traškučiai, nachos, veganiškas užkandis
Šarūno Jaskutėlio nuotr.

#Alfodidysiskulinarinissou laidas ir video receptą rasite ČIA


Orkaitėje keptiems traškučiams pagaminti reikia:

  • 325 g NATURLI sojų faršo

  • 490 g SUSLAVIČIAUS trintų pomidorų padažo „Originalus“

  • 150 g čederio sūrio

  • Ryšelio kalendrų

  • Marinuotų aitriųjų paprikų pagal skonį

  • 1 žaliosios citrinos

  • 2 pakelių SANTA MARIA traškučių „Tortilla Chips Salted“

  • SANTA MARIA prieskonių mišinio „Taco Original“

  • 100 g šaldytų juodųjų serbentų

  1. Į kepimo indą suberkite SANTA MARIA traškučius „Tortilla Chips Salted“. Sudėkite NATURLI sojų faršą į dubenį, suberkite SANTA MARIA prieskonius „Taco Original“ ir permaišykite. Gautą masę paskleiskite ant traškučių.

  2. Ant viršaus sudėkite SUSLAVIČIAUS trintų pomidorų padažą „Originalus“, juoduosius serbentus, susmulkintas aitriąsias paprikas.

  3. Čederio sūrį sutarkuokite ir gausiai užberkite ant traškučių. Kepkite apie 15–20 min. įkaitintoje iki 180 °C orkaitėje. Patiekite pagardinę žaliosios citrinos sultimis ir kalendromis.


Skanaus!

Naujausi įrašai

bottom of page