Sriuba su soromis, daržovėmis ir grybais

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Sriuba su soromis, daržovėmis ir grybais


    Reikia:

    • 1,5 l vištienos arba daržovių sultinio

    • 1 stiklinė virtų sorų

    • 1 šaukštas lydyto sviesto

    • 6–8 dideli pievagrybiai

    • 2 bulvės

    • 2 skiltelės česnako

    • 1 nedidelis poras

    • 1 vidutinio dydžio morka

    • ½ šaukštelio Provanso žolelių

    • Druskos

    • Žiupsnelis aitriosios paprikos


    1. Morką, porą ir česnaką supjaustykite nedideliais gabaliukais. Daržoves apkepkite svieste – tai galima padaryti storasieniame puode, kuriame virsite sriubą. Taip pat apkepkite ir grybus.

    2. Į puodą su pakepintomis daržovėmis įpilkite maždaug 1,5 litro sultinio (taip pat galima naudoti ir vandenį), kai užvirs – pasūdykite, suberkite supjaustytas bulves, Provanso žoleles.

    3. Baigiant virti, pagardinkite aitriąja paprika ir suberkite soras.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg