AŠ Ikona vmgonline

Spalvingasis triušienos troškinys – valgys net ir nevalgiukai!


Jūratės Ivanauskaitės-Valantinės nuotr.

Reikia:

  • 1 šaukšto miltų

  • 1 šaukšto Provanso žolelių

  • Druskos, pipirų

  • 400 g LAPINO PUOTA šviežios triušienos mėsos juostelių

  • 20 g sviesto

  • 300 ml neriebios grietinėlės

  • 1 šaukštelio neaštrių garstyčių

  • 400 g šaldytų žirnelių ir morkų mišinio

  • 150-200 g brokolių žiedynų


  1. Miltus sumaišykite su Provanso žolelėmis, druska ir pipirais.

  2. LAPINO PUOTA šviežios triušienos mėsos juosteles apvoliokite miltų mišinyje ir trumpai apkepkite svieste nustatę didelę kaitrą, kad gražiai apskrustų.

  3. Supilkite grietinėlę ir sudėkite garstyčias.

  4. Troškinkite apie 20 min. Pabaigoje suberkite daržoves ir dar pavirkite apie 5 min.


Skanaus!


ATGAL

PASIDALINTI

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg