AŠ Ikona vmgonline

Greitas ir sotus patiekalas visai šeimai: makaronai su vištiena ir pievagrybiais


Šarūno Jaskutėlio nuotr.

Reikia:

  • 200 g vištienos filė

  • 1 svogūno

  • 150 g pievagrybių

  • Aliejaus (kepti)

  • 250 ml kokosų pieno

  • ~400 ml vištienos sultinio

  • 400 g spagečių

  • Žiupsnelio druskos

  • 50 g anakardžių

  • 20–30 g mažųjų špinatų lapelių

  1. Smulkiais kubeliais supjaustykite vištieną ir svogūną, griežinėliais – pievagrybius.

  2. Keptuvėje su aliejumi apkepkite vištieną ir svogūnus, kol gražiai apskrus. Suberkite pievagrybius ir apkepkite kartu.

  3. Supilkite kokosų pieną ir dalį sultinio, suberkite perlaužtus spagečius ir kaitinkite, kol skystis įsigers į spagečius. Pasūdykite. Padažo tirštumą sureguliuokite sultiniu.

  4. Pabaigoje pasmulkinkite anakardžius ir suberkite didžiąją jų dalį į spagečius. Taip pat sudėkite špinatus. Trumpai pakaitinkite, kad špinatai apvystų. Patiekite pabarstę likusiais anakardžiais.

Visi šiam patiekalui reikalingi produktai ir daugiau receptų yra www.barbora.lt

ATGAL

PASIDALINTI

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg