Smidrų salotos su brie sūriu

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Smidrų salotos su brie sūriu


    Reikia:

    • 200 g Brie sūrio

    • 250 g apvirtų smidrų

    • 100 g gražgarsčių

    • saujos mėgstamų vynuogių

    • 3–4 šaukštų graikinių riešutų

    • druskos, pipirų

    • šaukšto graikinių riešutų aliejaus


    1. Sūrį įdėkite į kepimo formą ir 7–10 min. kepkite 180°C orkaitėje.

    2. Kol kepa sūris, keptuvėje su aliejumi pakepinkite apvirtus ir susmulkintus smidrus.

    3. Sumaišykite gražgarsčių lapus su riešutais, vynuogėmis ir šparagais, pagardinkite druska, pipirais ir aliejumi. Ant viršaus uždėkite kepto sūrio gabalėlių.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg