Sluoksniuotos tešlos pyragas su karamele ir obuoliais
mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

Sluoksniuotos tešlos pyragas su karamele ir obuoliais



12 asm.

Gaminimas 30 min.

Kepimas 12-15 min.

Orkaitės t-ra 190 °C


Reikia:

  • 250 g sluoksniuotos bemielės tešlos

  • 2 vidutinio dydžio obuolių

  • 1 banano

  • 3 šaukštų „Rududu“ kremo (kambario temperatūros)

  • ¼ tarkuotos citrinos žievelės

  • žiupsnelio cinamono

  • 2 šaukštų cukraus miltelių

1. Iškočiokite tešlą, kol dvigubai padidės.

2. Aptepkite ją kremu.

3. Nulupkite obuolius, supjaustykite skiltelėmis, bananą – griežinėliais.

4. Vaisius sudėliokite ant apteptos tešlos, pagardinkite cinamonu ir citrinos žievele.

5. Atsargiai susukite vyniotinį ir supjaustykite jį į 12 vienodo dydžio pyragaičių.

6. Pyragaičius suguldykite į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą ir dėkite kepti į įkaitintą iki 190 °C orkaitę. Kepkite apie 13–15 minučių.

7. Iškepusius pyragaičius apsijokite cukraus milteliais.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg