Plėšyta antis su keptu moliūgu

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Plėšyta antis su keptu moliūgu



    Reikia:

    • 1 anties

    • Druskos, pipirų, raudonosios paprikos

    • Glazūrai:

    • 3 šaukštų sojų padažo

    • 2 šaukštų terijakio padažo

    • 1 šaukšto rūkytos paprikos

    • 1 šaukšto auksaspalvio sirupo

    • 1 šaukšto alyvuogių aliejaus

    • Pateikti: moliūgas, rozmarinai, rūkytos paprikos, česnakas galvomis kepti, granatų sėklų, pasirinktų salotų lapų

    1. Antį nusausinkite, įtrinkite druska, pipirais, raudonomis paprikomis. Dėkite į skardą ir kepkite vis pavartydami 6-7 val prie 100 °C.

    2. Glazūrai sumaišykite visus ingredientus, teptuku aptepkite keptą ančiuką ir šaukite į įkaitintą orkaitę iki 200 °C ir dėkite po įkaitintu griliu. Kepkite, kol gražiai apskrus.

    3. Moliūgą supjaustykite skiltelėmis, pašlakstykite aliejumi, rūkyta paprika, druska. Perpjaukite česnako galvas. Sudėkite į skardelę, taip pat sudėkite ir rozmarinus ir kepkite kol moliūgas iškeps.


    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg