Aš Ikona pokalbių šou naujas sezonas vmg online

Naujienlaiškis

Skamba ir valgosi gerai: kriaušių ir sūrio sriuba su aitriosiomis paprikomis ir čorisu!


Jūratės Ivanauskaitės-Valantinės nuotr.


4–6 asm.

Gaminimas 20 min.

Virimas 30 min.


Reikia:

  • 25 g sviesto

  • 1 plonais šiaudeliais pjaustyto svogūno

  • 1–2 skiltelių česnako

  • 6 nuvalytų ir plonomis skiltelėmis supjaustytų kriaušių

  • 100 ml baltojo sauso vyno

  • 1 l vištienos sultinio

  • 130 g sūrio su baltuoju pelėsiu

  • 1 šaukštelio druskos

  • ½ šviežiai maltų baltųjų pipirų

  • 120 g čoriso

  • 1 aitriosios paprikos

  • 1 šaukšto juodųjų sezamų

  1. Didelėje keptuvėje ištirpinkite sviestą. Svogūnus, česnaką ir kriaušes patroškinkite, kol suminkštės, įpilkite vyno, išmaišykite ir supilkite vištienos sultinį. Ant labai mažos ugnies virkite apie 15 min.

  2. Supjaustykite sūrį ir dėkite į sriubą. Maišykite, kol ištirps. Viską sutrinkite trintuvu ilgu kotu. Pasūdykite ir įberkite pipirų.

  3. Keptuvėje lengvai paskrudinkite čorisą ir sudėkite jį į sriubą. Patiekite sriubą su čorisu, pjaustyta aitriąja paprika ir pabarstę juodaisiais sezamais.


Skanaus!


ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg