top of page

Skaitomiausiųjų TOP5: ką labiausiai skaitėte paskutinę spalio savaitę?

Sveiki įžengę į lapkritį. Atrodo, kad ruduo ragina mus mokytis būti namuose jaukiai. Atrasti namus kaip komforto zoną. Išmokti išbūti ne tik tamsą, drėgmę, bet ir visas kitas negandas. Todėl įjunkite orkaitę, užsisakykite produktų ir pradėkite kurti rudeninę savo namų istoriją. Nepamirškite, kad labai daug pačių gražiausių mūsų prisiminimų susiję su maisto kvapu.

Daugybę receptų rasite portale vmgonline.lt, kuris yra atviras 24 valandas septynias dienas per savaitę. Ką labiausiai skaitėte šią savaitę?


Yra toks sparnuotas posakis: „Kava neklausinėja, kava supranta". Bet jeigu turite klausimą, į kurį norite sulaukti atsakymo – rinkitės tinkamai paruoštą arbatą. Taigi, kiekvienam klausimui – savas arbatos puodelis: Gal arbatėlės? 5 įkvepiantys arbatos mišinių su prieskoniais, uogomis ir vaisiais receptai



Sriuba ar troškinys? Atsakymas – sriuba/troškinys, nes tai yra taip gerai, kad geriau nebent sultingas ir prieskoningas morkų pyragas. #Alfodidysiskulinarinissou Alfas Ivanauskas rekomenduoja greitai pagaminamą Azija kvepiantį troškinį su grybais, daržovėmis ir dešrelėmis. Jeigu jaučiate, kad namų link ima slinkti rudeniškas slogutis, žinokite, kad toks maistas visus slogučius sunaikina!



Spalis gundė rudeniškais skoniais. Lapkritis irgi gundys. Nes kuo tamsiau, drėgniau ir vėsiau, tuo labiau esame linkę pasiduoti saldžiausioms pagundoms. Batatų pudingas – lėtiems savaitgalio pusryčiams ar tiesiog akimirkai, kurią norėsis skirti tik sau. Veganiškas, todėl su dar didesniu pliusu. Jo receptas čia.



Ji yra ambicinga paauglė, jau dabar kantriai ir nuosekliai kurianti savo būsimą restoranų imperiją. Estelai tik trylika, o ji dalyvauja tarptautiniuose kulinarijos konkursuose, turi savo idėjų ir nuotraukų paskyrą instagrame, o dabar jau veda ir kulinarinę laidą „Verdu ir kepu". Ji yra bene jauniausia kulinarinės laidos vedėja Lietuvoje! Straipsnis apie merginą, kurios laukia skani ateitis, yra čia: 7 klausimai jauniausiai kulinarinės laidos vedėjai Lietuvoje ir jos valgoma intriga helovynui


Kvietimas kuo daugiau laiko praleisti namuose, niekur neiti, vieniems skamba kaip nuosprendis nuoboduliui, kitiems - kaip galimybė praplėsti savo ribas. Pavyzdžiui, virtuvėje. Pirmadienį laidoje „Alfas vienas namuose“ Alfas ruošė: traškias mėsos juosteles, sultingą ir kvapnų morkų pyragą ir.... valgomus medžių lapus. Kas toliau? Ruduo ir darbai virtuvėje tampa vis įdomesni, su vis daugiau intrigos! Nepraleiskite!



Iki skanaus!



Naujausi įrašai

bottom of page