top of page

Skaitomiausiųjų TOP5: kas tie, komforto maisto savaitės favoritai?

Vis dar gražu ir vis dar randame noro pasimėgauti, bet... sniegas jau truputį pabodo? Gal jau ir tos išlauktosios, 100 proc. išsipildžiusios žiemos būtų beveik gana, tiesa? Norisi pokyčių? Pavasario kvapo pro atvirą langą. Sėsti į automobilį ir bet kur nuvažiuoti. Kažką gražaus nusipirkti ir sulaukti komplimentų iš kolegų tikrame (ne naminiame) ofise?


Kaip tik dėl to visą šią savaitę portale mėgavomės komforto maistu. Nes... pica neklausinėja, pica viską supranta. Ką labiausiai skaitėte?

vmgonline, skaitomiausi straipsniai, Alfas Ivanauskas

Gera diena prasideda gerais pusryčiais. O jeigu diena prasideda pusryčiais, kurie verti karališko deserto vardo, galime tikėtis, kad ir diena bus desertinė. Šia savaitę tinklaraščio #Šaukštainepopiet autorė Jolanta kvietė pasimėgauti lengvu, bet kartu ir įmantriu desertu su keptomis kriaušėmis, maskarponės kremu, sūria granola ir klevų sirupu. Po tokių maistų gyventi norisi dar labiau! Receptas čia.


kepta kriaušė su maskarpone ir sūria granola

Gal pietums išsivirkime... bulvių? Sakysite, kad šis pasiūlymas skamba jau net ne komfortiškai, o... pernelyg tingiai? Jeigu taip manote, greičiausiai dar neragavote bulvių, virtų pagal Alfą. Na, jos tokios pat tingios, nes paruošite lengvai ir greitai, tačiau yra keli niuansėliai, kurie paverčia jas geriausiomis virtomis bulvėmis, kokias kada esate valgę. Neatsivalgomų bulvių receptas yra čia.

virtos bulvės pagal Alfą, receptas

Kas yra jaukiausias patiekalas? Turbūt troškinys. Jis neturi sezono, bet skaniausiai kvepia ir valgosi žiemą, kai norisi įsisupti į kažką jaukaus ir šilto. Troškinio kvapas ir skonis ir apsupa, ir įsupa, ir palepina. Čia rasite septynis jaukiausių #vmgonline troškinių receptus.

troškinys, receptas

Pica sukurta mėgautis. Yra milijonai receptų, improvizacijų, netikėtų derinių ir skonių, tad niekada nesiliaukite ieškoti savo pačios pačiausios! Paruošėme picų meniu ir tikimės, kad toookių derinukų dar nesate išbandę. Užsukite čia.

greita pica, receptas

Ir... ,žinoma, bandelės. Minkštutės, saldaus glaisto nuglostytos ir išglamonėtos. Pačios nuostabiausios. Paragavę glaistyto plėšomo cinamoninių bandelių pyrago, sutirpsite iš malonumo. Pažadame ir to nuoširdžiai linkime: kuo dažniau tirpti iš malonumo!

bandelių pyragas, plėšomas pyragas, receptas

Iki skanaus!



Naujausi įrašai

bottom of page