top of page

Skaitomiausių TOP5: daugiausia dėmesio sulaukę savaitės straipsniai

Savaitė šiek tiek pagrūmojo pirštu tiems, kurie manė, kad vasara tęsis amžinai. Buvo ir žvarbos, ir lietaus, ir cepelinų dangaus. Tačiau virtuvėms, kuriose garuoja puodai ir kvepia prieskoniais, nebaisūs nei rudenys nei žiemos, nei visokios nelabai malonios aktualijos.

Šią savaitę mes žaidėme su moliūgais, o ką skaitėte Jūs?


Savaitės naujiena! Dabar mažosios Kalėdos į portalo www.vmgonline.lt skaitytojų namus ateis kiekvieną penktadienį! Nes kiekvieną penktadienį naujienlaiškio prenumeratoriams į pašto dėžutes įkris ne tik karščiausios naujienos, bet ir galimybė gauti dovanų: Kalėdos ateina penktadienį: tūkstančiai Alfo dovanų Jums!


Net ir kasdieniai pusryčiai gali kvepėti švente, pavyzdžiui, Kalėdomis! Taip, nes šitie kvepia apelsinais ir yra pilni morkų! Varškėtukų receptas yra čia: Beveik šventiniai pusryčiai: morkų varškėčiai su apelsinais!


Apie ką svajoja kiekvienas vaikas, prieš atidarydamas savo pietų dėžutę? Taip, apie kažką saldaus! Nenuvilkite vaikų ir jau suaugusių savo mylimųjų – palepinkite juos sveikais saldumynais. Anakardžių su kokosų aliejumi ir klevų sirupu skanėsto receptas yra čia: Pietų dėžutė: vertinga energija iš saldžiųjų anakardžių plytelių


Šios savaitės svarbiausia persona moliūgas. Kaip tik jam laidoje ALFAS VIENAS NAMUOSE šią savaitę ir buvo skiriamas didžiausias dėmesys. Virtuvės šefas Alfas Ivanauskas gamino sultingą naminį netikrą „zuikį“, traškų marinuotą moliūgą, gaivias salotas su moliūgu, vaisinį valgomą popierių-saldainį.


DELFI.lt laidų vedėja Daiva Žeimytė-Bilienė ir savaitgalį keliasi anksti, nes darbe, kuris vadinasi „Būti mama", nėra nei šeštadienių, nei sekmadienių. Moters savaitgalis ir vėl kvepia obuolių pyragu, yra pilnas klasikinės muzikos ir sūnaus Mykolo krykštavimo. Apie ką dar ji svajoja, ir ko niekada nedaro savaitgaliais: Tobulas savaitgalis pagal Daivą Žeimytę-Bilienę: bandelių kvapas, Mocartas ir jokių naujienų.


Iki skanaus!



Naujausi įrašai

bottom of page