top of page

Skaitomiausiųjų TOP5: želė tortas arbūze ir skaniausi grilinti vaisiai bei daržovės!

Prasidėjo vidurvasaris, todėl skubėkite džiaugtis. Gamta, skoniais, grilio dūmu, saule, lietumi, gaiva ryte, nuovargiu vakare, jūra, kurioje braidote, arba kuri dar tik laukia Jūsų. Džiaukitės, juokitės, verkite žiūrėdami gerą dramą kino teatre ar namuose, nes gyvenimas skanus, kai emocingas. Nesitaupykite rudeniui!

Ką labiausiai skaitėte šią savaitę?

Alfas Ivanauskas, skaitomiausi vmgonline straipsniai ir populiariausi receptai

Užsibrėžėte tikslą šią vasarą išmokti tobulai grilinti daržoves, kad būtų traškios, sultingos ir neatsivalgomos? Šis laidoje #Alfasvienasgamtoje rodytas receptas yra tai, ko jums reikia.

grilyje keptos daržovės, Alfas Ivanauskas, receptai

80 procentų arbūzo sudaro vanduo, tačiau likę 20 procentų – vien vitaminai bei kitos naudingos medžiagos. Arbūzuose mažai kalorijų, tačiau daug ląstelienos, todėl jis tarsi šepetėlis išvalo žarnyną. Juokaujama, kad arbūzas ypatingas, nes jo ir pavalgai, ir atsigeri, ir nusiprausi! Šią milžinišką sultingą uogą skanu ir sveika valgyti tokią, kokią sukūrė gamta, bet jeigu norisi įdomiau, Alfas turi idėjų. Tiesa, pirmiausia reikia išsirinkti prinokusį arbūzą. Patarimus rasite čia.

Receptai su arbūzu, Alfo Ivanausko receptai

Jeigu rinktume vasariškiausią desertą, grilyje kepti vaisiai tikrai būtų pirmajame trejetuke.

Rubrikos #Laukinėvirtuvė šefas Bernardas Anužis dalinasi vaisių grilinimo patirtimi ir savo mėgstamais grilintų vaisių desertų receptais, kurie ir Jums, ir Jūsų svečiams padovanos pačią geriausią gastronominių patirčių kelionę. Skaitykite čia.

grilyje kepti vaisiai, Alfo Ivanausko receptas

Prabėgusią savaitę dedikavome arbūzams ir ją simboliškai pradėjo receptas, tapęs šios savaitės, o gal ir visos vasaros hitu. Tai želė arbūze. Nustebinkite namiškius, draugus ar kolegas pasiūlydami desertui štai tokią arbūzo riekę! Receptas laukia čia.

želė tortas arbūze, Alfo Ivanausko receptas

Atostogos gali tilpti ir skanios kavos puodelyje. #Nespresso kviečia pasimėgauti ledine kava:

ledinės kavos receptai, vmgonline

Iki skanaus!

Naujausi įrašai

bottom of page