top of page

Savaitės TOP5: ką labiausiai skaitėte?

Jausmas toks, kad ir šią savaitę visi grybavo. Tiesiogine prasme miške. Grybautojams irgi paruošėme skaitinių – portale rasite baravykų sriubos su lęšiais ir makaronų apkepo su miško grybais receptus.

O portalas šią savaitę buvo turtingas ne tik grybų, bet ir įdomių pokalbių bei įvykių. Taigi, ką skaitėte labiausiai?




Nuo šiandien kiekvieną sekmadienio rytą portalo vmgonline.lt feisbuke matysite naujo sezono SKONIO IŠŠŪKĮ" laidą visiems, kurie gamina namuose ir nori tai daryti skaniai, lengvai, greitai arba, kaip sakoma, su daina"! Dainą kiekvieną sekmadienį užves Dovilė Filmanavičiūtė jos charizmos ir gero maisto dėka rytas bus tobulas.

Pokalbį su Dovile apie jos tobulą savaitgalį, kuriame rasite įkvėpimo ir sau, skaitykite čia: Tobulo savaitgalio receptas pagal Dovilę Filmanavičiūtę: miegas, ledai ir pokalbiai



Atvėsus orams norisi kažko rimto. Pavyzdžiui, patiekalų iš bulvių. Bulvė galėtų vadintis daugelio šalių nacionaline daržove, o bulvių patiekalai nacionaliniu patiekalu. Kilusi iš Amerikos ji yra mėgstama ir Šveicarijoje, ir Austrijoje, ir D.Britanijoje, o rytietiškais prieskoniais paskaninta ir tolimuosiuose Rytuose. Išbandykite skirtingų tautų bulvinių blynų variacijas. Receptus rasite ČIA.


„Jaunoji virtuvės roko žvaigždė“ – taip apie Martyną Meidų kalba garsūs virtuvės šefai užsienyje. Tačiau apie Martyną kalba ne tik tolimas pasaulis, bet ir visa Lietuva ir ypač po vasaros, kai visa Lietuva yra grįžusi iš pajūrio, kur yra „Vila Komoda" ir jos virtuvei diriguojantis žavusis Martynas.

Vmgonline.lt apie Martyną rašė ne kartą, o dabar tiesiog uždavė 7 žemiškus klausimus., pavyzdžiui, ką daryti padauginus druskos. Šefo atsakymai yra ČIA.



Jeigu norite, kad darbo dienos rytas būtų mažiau skubotas ir labiau aiškus, pusryčius susiplanuokite iš anksto. Kiekvieną pirmadienį skelbsime pusryčių meniu penkioms dienoms – gamindami užtruksite ne ilgiau nei 20 minučių: Pusryčiai 5 dienoms: nuo plėšyto omleto iki avižinės košės su morkomis ir moliūgais



Startavo #Alfodidysiskulinarinissou, kuris sulig kiekviena savaite įgaus vis didesnį pagreitį ir jūsų receptų užrašus, pietų bei vakarienių stalus papildys naujais skoniais, senų skonių transformacijomis ir iššūkiais, į kuriuos neišvengiamai būsite įvilioti! Šią savaitę Alfas gamino bulvinius blynus su slaptu ingredientu, naminį mėsainį su paukštiena, citrininį viščiuką, vaisinį trupiniuotį, kesadilijas su mocarelos ir pupelių įdaru ir kiniškas salotas. Susimatome ir kitą savaitę!


Iki skanaus!


Naujausi įrašai

bottom of page