top of page

Savaitės TOP5: nauja knyga, nauja laida ir gaiviausi vasaros skoniai!

Pagaliau vasara, kokios laukėme: karšta net tamsiausiame pavėsyje, vanduo – lyg arbata, o visi pasaulio, namų ir darbo rūpesčiai padarę pauzę. Visiška siesta.

Geras maistas šioje šioje atostogų jausmo oazėje nepraranda aktualumo. O gal net atvirkščiai.

Ką skaitėte šią savaitę?


Šią savaitę pasirodžiusi Alfo Ivanausko nauja, jau 13-ta, nepaprastai graži ir įkvepianti, pilna skanių, vasarai subalansuotų receptų knyga, yra nemokama ir pasiekiama kiekvienam. Prisijungti galite čia: https://alfasgamtoje.vmgonline.lt/ Garantuotas vasaros hitas!


Startavo ir nauja, vasarai subalansuota, Alfo laida ALFAS VIENAS GAMTOJE (pažiūrėti galite čia). Pirmoje laidoje Alfas gamino desertą, kuris ne tik atgaivina, bet primena ir visų taip mėgstamą tinginį. Receptą rasite čia.

Iki susitikimo trečiadieniais ir ketvirtadieniais 20.30 per DELFI.


Vasara, uogos ir pieno produktai – trijulė, kurią tiesiog privalu išnaudoti nuo a iki z. Vienas skaniausių būdų – plakta grietinėlė ir šviežios uogos! Tai tobuliausias per penkias minutes pagaminamas skanėstas. Kodėl reikia plakti tik gerai atšaldytą grietinėlę ir daugiau patarimų rasite čia.


Dar vienas tobulas ir dėmesio sulaukęs receptas vasarai – pagrilintos dešrelės ir tortilijos suktinukas su braškėmis bei saldžiarūgščiu padažu. Receptas laukia čia.


Neatsivalgoma, umami skonio pilna pupelių užtepėlė tinka tepti ant sumuštinių ar kabinti ją mėgstamų daržovių lazdelėmis. Švelnesnė nei humusas užtepėlė taps vasaros vaišių stalo hitu. Primygtinai rekomenduojame išbandyti.


Iki skanaus!



Naujausi įrašai

bottom of page