top of page

Savaitės TOP 7: ką šią savaitę labiausiai skaitėte?


Karantinas pakeitė mūsų visų kasdienybę, tačiau šios savaitės www.vmgonline.lt herojai liudijo, kad izoliacija sugrąžino pačius gražiausius dalykus į namus ir šeimas.

Pavyzdžiui, šeimos pietus, kai visi namiškiai susėda prie bendro stalo ir niekur neskuba; mažas kasdienybės šventes, kai iškepamas pyragas arba pusryčiams lėtai verdama kava ir ruošiamas Benediktas...

Panašu, kad virtuvė ir vėl tampa šeimos gyvenimo centru, kuris yra ne tik apie valgymą, bet ir apie bendravimą bei suvokimą, kad būdami kartu mes galime tiek daug! 


Šios savaitės SKAITOMIAUSI: 


5 baristos patarimai, kaip pačiam namuose pasiruošti kavą. Tas ryto malonumas, kai kava galite pasimėgauti ramiai, o ne pakeliui į darbą. Ir malonumas ne tik ją gurkšnoti, bet pagaliau ir pasigaminti ją taip, kad tai būtų KAVA, o ne greitosiomis užplikytas kavos gėrimas. 

Karantino pirmi kartai: aktorės Agnės Grudytės virtuali draugų vakarienė pavyko ir Įkalinti namuose: ką valgo Algis Kriščiūnas. Tai – dvi įkvepiančios istorijos apie tai, kiek daug galime, kai, regis, galime tiek mažai.


Yra dalykų, kurie nesikeičia. Svarbiausios metų šventės ateina visada, mes jau pradėjome joms ruoštis, kviečiame ir jus – TOP 10 velykinių skanėstų, kurie užkariaus visų namiškių širdis.


Jei norite pasidaryti šventę namuose ir užsisakyti maisto iš mėgstamo restoranėlio, bet abejojate, ar tai saugu, straipsnis Maistas ir koronavirusas: atsakymai į dažniausiai jūsų užduodamus klausimus pateiks jums atsakymus. 


Pusryčiai su kunigu Vaidu Vaišvilu: ar reikėtų pasimelsti prieš valgį? Kunigai irgi geria kavą, valgo košes, užsiperka atsargai kruopų ir svajoja apie laiką, kai vėl galės nueiti į blyninę savo mėgstamų blynelių. „Nieko nebijokite, gyvenkite, būkite laisvi ir laimingi, kaip čiulbantys paukščiai pavasarį“, – šis kunigo palinkėjimas pravers jums ir kitą savaitę. 


Dovilės Filmanavičiūtės pyragas, užkariavęs socialinius tinklus. Šis pyragas tikrai yra užkariautojas ir nugalėtojas. Verbų sekmadienio vakarienei dar tikrai spėsite išsikepti.


Naujas vakaro įprotis – nauja tiesioginė Alfo laida „Vienas namuose“ formuoja ir naują įprotį – šeimos vakarienei gaminti pagal „Vienas namuose“ valgiaraštį. Pirmos laidos receptai čia – „Vienas namuose“ meniu: spagečiai, obuolių pyragas, gaivios salotos ir ledų desertas.


Iki skanaus!


Naujausi įrašai

bottom of page